Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Vechtezomp - Gramsbergen

Rondvaart, Botenverhuur

Beschrijving

Stichting De Vechtezomp is in 2017 begonnen met het maken van vaartochten met de elektrisch aangedreven Vechtezomp genaamd “Grammesbergh”. Wij maken vaartochten naar Laar (BRD), Hardenberg, Coevorden en De Loozensche Linie of eigen keuze binnen de mogelijkheden die we hebben. Wij hebben de beschikking over 24 vrijwillige schippers.
Tevens hebben wij de beschikking over een echte Giethoornse punter, waarmee we met kleine groepen kunnen varen tot aan bijvoorbeeld de grens met Duitsland.
Wij bieden u met de Vechtezomp een prachtige vaartocht over de Vecht met schitterende natuur naar Laar in Duitsland, waar u kunt genieten van “Kaffee mit Kuchen” (ter plaatse te betalen). Wij beschikken ook over een lift, waardoor wij ook rolstoel gebonden personen (max.2) kunnen meenemen.

Voor verdere informatie en boekingen verwijzen wij u naar: www.vechtezomp.nl We bieden ook arrangementen die uw dag helemaal compleet maken, bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen. Of wat is er mooier dan genieten van een heerlijk glas bier op het terras van bierbrouwerij en café Mommeriete (www.mommeriete.nl ), wat tevens ons vertrekpunt is en waar wij beschikken over een schitterend botenhuis. Of combineer een middagtocht met een lunch of diner in restaurant Spiezz (Horeca | 't Hooge holt (vakantieparkhoogeholt.nl).
Voor een eerste indruk, kijk eens op Grensmeander, één van de 10 beleefplekken langs de Overijsselse Vecht in Vechtdal Overijssel - YouTube

Afvaartadres:
Bierbrouwerij De Mommeriete, De Oostermaat 66,
7783 BX Gramsbergen
Komt u met de trein? De opstapplaats is naast het NS station in Gramsbergen

Boekingen en info: +31 (0)6 - 10 25 86 30
Emailadres: info@vechtezomp.nl

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Gratis parkeren
“dagje Anjerpunt Gramsbergen”

Te boeken via 06 10258630; wordt bevestigd na controle beschikbaarheid. Minimaal 10 personen.
aankomst 10.00 uur: In Gramsbergen bezoek museum met stadswandeling, incl. onbeperkt koffie/thee en slatmans koek € 7,50 per persoon. (invaliden toilet/traplift en rolstoel aanwezig) (beleef het Vechtdal.nl) of bezoek aan ADA’s vijvertuinen. devijvertuinenvanadahofman
12.00 uur: Lunch in plaatselijk horecagelegenheid € 13,50 p.p. Harrys eet cafe
13.30 uur: Tochtje met  de Vechtezomp naar Laar in Duitsland € 14,00 p.p. (€ 230,00 per zomp; max. 30 personen of bij inzet 2 zompen 55 personen € 480). Maximaal 2 rolstoelgebonden passagiers mee te nemen i.v.m. aanwezigheid lift in het schip. vechtezomp.nl
14.30 uur: In Duitsland Kaffee of Tee mit Kuchen € 6,00 per persoon in de molen of in het Heimatshaus
17.00 uur: Bij terugkomst rondleiding bierbrouwerij met bierproeverij met speciaal biertje of iets anders € 9,95 p.p. (brouwerij en schipperscafé de Mommeriete)
18.00 uur: Diner in restaurant Spiezz toeristenmenu € 19,50 of a la carte (restaurant De Olde Woage/), zelf bij te boeken.

Boekingskosten € 2,00 p.p. Totaal arrangement € 72.50 p.p. incl. btw.
U kunt zelf uw arrangement samenstellen. Bel voor mogelijkheden 06 1025 8630

Contactgegevens en locatie

De Oostermaat 66
7783 BX  Gramsbergen
Mobiel:   06-10258630