Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Vechtezomp - Gramsbergen

Rondvaart, Botenverhuur

Beschrijving

Stichting De Vechtezomp is in 2017 begonnen met het maken van vaartochten met de elektrisch aangedreven Vechtezomp genaamd “Grammesbergh”. Wij maken vaartochten naar Laar (BRD), Hardenberg, Coevorden en De Loozensche Linie of eigen keuze binnen de mogelijkheden die we hebben. Wij hebben de beschikking over 24 vrijwillige schippers.

Tevens hebben wij de beschikking over een echte Giethoornse punter, waarmee we met kleine groepen kunnen varen tot aan bijvoorbeeld de grens met Duitsland.
Wij bieden u met de Vechtezomp een prachtige vaartocht over de Vecht met schitterende natuur naar Laar in Duitsland, waar u kunt genieten van “Kaffee mit Kuchen” (ter plaatse te betalen). Wij beschikken ook over een lift, waardoor wij ook rolstoel gebonden personen (max.2) kunnen meenemen.

Voor verdere informatie en boekingen verwijzen wij u naar: www.vechtezomp.nl We bieden ook arrangementen die uw dag helemaal compleet maken, bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen. Of wat is er mooier dan genieten van een heerlijk glas bier op het terras van bierbrouwerij en café Mommeriete (www.mommeriete.nl ), wat tevens ons vertrekpunt is en waar wij beschikken over een schitterend botenhuis. Of combineer een middagtocht met een lunch of diner in restaurant Spiezz (Horeca | 't Hooge holt (vakantieparkhoogeholt.nl).
Voor een eerste indruk, kijk eens op Grensmeander, één van de 10 beleefplekken langs de Overijsselse Vecht in Vechtdal Overijssel - YouTube

Afvaartadres:
Bierbrouwerij De Mommeriete, De Oostermaat 66,
7783 BX Gramsbergen

Boekingen en info: +31 (0)6 - 10 25 86 30
Emailadres: info@vechtezomp.nl

Zie ook Eropuit in Eigen Land op bezoek bij...

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

De Oostermaat 66
7783 BX  Gramsbergen
Telefoon:   06-10258630