Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn - Garderen

Evenementen

Beschrijving

Op zoek naar een leuk uitje? Kom naar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen!

Dit jaar staan de zandbeelden in het teken van ‘75 Jaar Vrijheid’ en ga je terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. In de periode van 16 november tot en met 11 december, helemaal in WINTERSE SFEREN. Geniet van de gezelligheid, ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en neem een kijkje bij één van de kramen met kleding, modeaccessoires, delicatessen, verzorgingsproducten, brocante, etc.. Of shop de leukste cadeaus in de woonwinkel.
Even op adem komen? Neem Glühwein, erwtensoep of kopje chocolademelk met oliebol en het ultieme wintergevoel is compleet. Op het sfeervolle winterterras kunt u genieten van een winterse versnapering!

De Winterse sferen zijn van 16 november t/m 11 december, van dinsdag t/m zaterdag, 10.00 – 18.00 uur. Meer info, openingstijden en tickets (LET OP Vooraf tickets reserveren!) via www.zandsculpturen.nl.

Expositie Miniaturen

Er is bovendien een nieuwe ruimte met een unieke expositie. Hier maak je kennis met honderden miniaturen van personen en dieren die stuk voor stuk in een wereld van zand staan opgesteld. Alles staat in het teken van ‘het dagelijkse leven tijdens de oorlog’, dat perfect aansluit bij het huidige thema ‘75 Jaar Bevrijding’.

Open tot t/m 30 december 2021

Eigenschappen

Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Oude Barnevelderweg 5
3886 PT  Garderen