Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Villapark de Hondsrug - Exloo

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Villapark De Hondsrug heeft alles waar je van droomt. Het park grenst aan het prachtige natuurgebied De Hondsrug, dat strekt van Groningen tot Emmen. Het is dus de ideale uitvalsbasis voor wandelingen, fietsroutes en andere activiteiten in het mooie Drenthe.

De villa's


Villapark De Hondsrug bestaat enkel uit vrijstaande, luxe villa's die volop rust en privacy bieden. De woningen zijn gezellig ingericht, van alle luxes voorzien en bieden elk een terras met tuinmeubilair. De auto parkeer je gemakkelijk bij de woning. In enkele woningen zijn honden toegestaan, dus neem je viervoeter gerust mee!

Voorzieningen


Op Villapark De Hondsrug staat rust centraal. Tegelijkertijd bieden we wel de nodige voorzieningen, zoals broodjesservice, boodschappenservice en toegang tot 3 zwembaden in de omgeving (seizoensgebonden). Het park is dus geschikt voor jong en oud.

De omgeving


Vanuit Villapark De Hondsrug kun je heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige Drentse natuur. Bovendien ligt hier veel geschiedenis. Zo is UNESCO Global Geopark De Hondsrug miljoenen jaren geleden ontstaan, liepen er ooit mammoeten en zijn er in de buurt van Exloo hunebedden te vinden. Genoeg te doen en te zien dus!

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sauna
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Valtherweg 36
7875 TB  Exloo
Telefoon:   0889001588