Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Van Speijk - Egmond aan Zee

Restaurant

Beschrijving

Op de allermooiste locatie van Egmond aan Zee vindt u Restaurant Van Speijk. Geniet van het uitzicht en van onze heerlijke gerechten. Een zalige cappuccino, een stevige lunch of een fantastisch diner. In 2015 is Van Speijk gekozen als beste terras van Nederland en zijn wij in 2016 te vinden in de “koffie top 100” de beste koffie speciaal zaken van Nederland.

In onze prachtige serre en vanuit ons restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de duinen en op de Noordzee. Vanaf ons terras, wat op de zonnige zuidwest kant ligt, ontgaat u niets van wat er allemaal op het strand te beleven is.
Zand, zee en zon, bij restaurant Van Speijk in Egmond aan zee zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van een mooi diner of een heerlijke lunch.
Onze chef-kok maakt uitsluitend gebruik van verse producten en het liefst biologisch en uit onze streek.

High Tea of High Wine

Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld.
De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse hartige sandwiches en warme hapjes.

We kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of vier glazen bier.

Het hele jaar door is er van alles te doen, wat dacht u van de Nieuwjaars duik op 1 januari of het weekend van “de halve marathon”. half januari de wandel marathon en vanuit daar kruipen we weer langzaam naar de eerste terrasdagen. tijdens de wintermaanden, van november tot maart kunt u gratis parkeren en in de zomer is Egmond prima te bereiken met het openbaar vervoer en natuurlijk op de fiets, want voor de fiets liefhebber is het hier een paradijs, het strand, de duinen en het landschap van de gemeente bergen bied een prachtige mogelijkheid om dit per fiets te verkennen.

Wij zijn het gehele jaar geopend vanaf 10.00 uur!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Terras
Dieet
Groepen toegestaan
Vegetarisch
Dit restaurant heeft de volgende keuken(s):
- Vlees
- Vis
- Vegetarisch
- A la carte

Contactgegevens en locatie

Westeinde 1
1931 AB  Egmond aan Zee
Telefoon:   072-5071703