Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Appartementen De Klok Egmond aan Zee - Egmond aan Zee

Appartement

Beschrijving

Appartementen de Klok gaat u vinden in een zijstraat van de gezellige hoofdstraat en direct naast het dorpsplein en de winkelstraat waar u heerlijk kunt genieten van een terrasje, een restaurant, gezellig gaat winkelen of gewoon op een van de bankjes kunt gaan zitten en genieten.

Hier zit u vlakbij het prachtige strand van Egmond aan Zee. Deur uit, linksaf en u loopt zo naar het strand.  Altijd leuk. In de zomer heerlijk om te zonnen en te zwemmen en in de andere seizoenen prima voor een heerlijke wandeling.

Appartementen

Het appartement de  Klok II  is gelegen op de eerste etage en in het appartement een mooie grote woon-/eetkamer van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft op de vuurtoren (van voet tot top!). In de woonkamer  ook  een prachtige open haard (op gas) waar u heerlijk bij kunt gaan te zitten als u in het voor- of najaar terugkomt van een  strandwandeling. Uiteraard is er ook centrale verwarming   De  keuken (aparte keuken) is volledig ingericht met onder andere een keramische kookplaat, koelkast, vriezer en magnetron.

Twee slaapkamers met op de eerste slaapkamer twee box-springs met dekbedden en op de tweede slaapkamer vier box-springs met dekbedden. Deze laatste slaapkamer heeft een extra wastafel. Verder uiteraard de badkamer met een apart toilet. De eerste slaapkamer is de doorgang naar de tweede kamer.

Bij uw appartement kunt u heerlijk buiten zitten. U heeft hier een beschut terras (op het zuiden) van 25 m2 met stoelen en tafels.
Het appartement is zeer compleet en hier vindt u alles om heerlijk vakantie te vieren.  
Het appartement is geschikt voor 6 personen en samen met de Klok III ook een prima mogelijkheid om met een grotere groep of twee gezinnen hier uw vakantie door te brengen.

In het  appartement heeft u natuurlijk WIFI en in het seizoen stellen wij een parkeervergunning beschikbaar.  Bedlinnen, handdoeken en de eindschoonmaak zijn in onze prijzen inbegrepen.

Wij verhuren het gehele jaar en in de winter bent u ook van harte welkom voor een paar dagen. In de zomer verhuren we echter alleen per hele week.

Eigenschappen

Max 6 personen
Kindvriendelijk
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Paardrijden

Contactgegevens en locatie

Smidstraat 2
1931 EX  Egmond aan Zee
Telefoon:   06-51840246
Mobiel:   06-20873588