Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Minicamping W'tjewel - Eersel

Kamperen

Beschrijving

Welkom op onze mooie minicamping! De minicamping is voorzien van een afwasruimte buiten alsmede een overdekte afwasruimte, een wasruimte, een chemisch toiletvoorziening (ook speciaal voor campers), fietsenstalling en een overdekte ontspanningsruimte. Bezoekers van de camping kunnen ook gebruik maken van de speeltuin. Er is een dierenweide met alpaca's en kippen.

Privé sanitair

Naast onze standaardplaatsen, hebben we sinds seizoen 2015 ook vier plaatsen met privé sanitair beschikbaar. Dit maakt kamperen bij W'tjewel extra comfortabel.

Groepsaccommodatie

Als u op zoek bent naar een groepsverblijf of kampeerboerderij voor een grote groep (tot 120 personen), bent u bij W'tjewel op het juiste adres! We hebben een eigen sportveld en speeltuin en ook een dierenweide. Verder staan er picknicktafels, tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel. Tevens is er de mogelijkheid om te darten.

Omgeving

Onze accommodatie en camping zijn landelijk gelegen tussen Eersel en Bergeijk. Vanaf uw kampeerplaats kijkt u uit over de akkers en ziet u al de bossen waarin het heerlijk wandelen is.
In de Brabantse Kempen is het mooi om te fietsen over de talrijke fietspaden. Maar ook het dorp Eersel met zijn nostalgische centrum met talrijke cafe's, restaurants en terrasjes is een bezoek waard. Net als het naastgelegen dorp Bergeijk, bekend vanwege de Rietveld architectuur.

Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen.

Eigenschappen

Vanaf 17 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

stokkelen 43
5521 ND  Eersel