Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Pitch&Putt Twente en Escaperoom Twente - Diepenheim

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Spannend en ontspannend voor iedereen.
Deze prachtige accommodatie in Diepenheim biedt diverse activiteiten voor een heerlijk uitje. Er kan Pitch&Putt Golf, Voetgolf en Escaperoom gespeeld worden. Vaak worden combinatie-arrangementen gespeeld.

Pitch&Putt GolfPutt a smile upon your face!
Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die spelen wil.
Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 40 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten.
Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen.
Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen etc. zijn bij de prijs inbegrepen
Pitch&Putt is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kan je je korte spel (70% van het golfen!) aanmerkelijk verbeteren en bovendien je niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport.

Arrangementen en groepenPitch&Putt Golf wordt veelvuldig gebruikt voor personeels-, familie- en bedrijfsfeesten. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van meestal vier personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Plezier is gegarandeerd, voor zowel de ervaren als de ongeoefende speler!
Er is een uitgebreid aanbod van arrangementen. Na afloop van het golfen kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch of een bittergarnituur, tot buffetten en feestelijke barbecues. Ook kunnen onze medewerkers suggesties doen voor een compleet dagarrangement.
Kortom volop keuze voor een geslaagde festiviteit!

Voetgolf* een uitdagende combinatie van golf en voetbal
* leuk om te doen als teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest
* niet moeilijk en geschikt voor iedereen
* prima te combineren met een gezellige barbecue of lunch
Het spel
Bij Voetgolf schiet je de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Kom je met een groep, dan speel je in teamverband met maximaal vier personen op één hole. Uiteraard worden de spelregels vooraf duidelijk uitgelegd. Het gebruik van de voetballen en scorekaarten zijn overigens bij de prijs inbegrepen.
De mogelijkheden:
Bij Pitch&Putt Golf Twente kan 9 holes of 18 holes Voetgolf gespeeld worden. Ook is het mogelijk om 9 holes Voetgolf te combineren met 9 holes Pitch&Putt Golf.

Escape Room Twente


Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…
Escape Room Twente biedt een spannende activiteit die zich uitermate goed leent voor groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!
Het spel is niet alleen spannend en leuk om te spelen, maar is tevens een unieke activiteit die zich goed leent voor teambuilding.

Het Thema


De Freules van Beckum.
In 1544 werden de Freules van Beckum, wonend op Kasteel Nijenhuis te Diepenheim, veroordeeld voor ketterij en ter dood gebracht op de brandstapel in Delden.
Een intrige die z’n sporen heeft achtergelaten. Een misstap van de adel? Of toch een complot.
Nieuwe kamer in 2018!
Brommerskiek'n.
Het thema verklapt veel over de kamer. Met de crossbrommer over het maisland, genieten en uitgaan, met een knipoog naar de meisjes.
Een battlekamer waar je in 2 identieke kamers naast elkaar gaat strijden om de snelste tijd.
Min. 4 bezoekers, max. 8 bezoekers per kamer.Totaal dus 24 bezoekers tegelijk spelen.
Combi-arrangementen zijn mogelijk met Pitch&Putt Golf, Voetgolf of andere activiteiten.
Kom je met een grotere groep dan wordt de groep in teams gesplitst. De niet-spelende groep doet een andere activiteit of neemt een drankje aan de bar in ons clubhuis.
Min. leeftijd: 16 jaar.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Eigenschappen

Max 120 personen
Vanaf 12 euro
Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Hengevelderweg 3
7478 PE  Diepenheim
Telefoon:   +31547351990