Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Westernboerderij - Didam

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Beleef het bij De Westernboerderij is onze slogan, niet voor niets!
De groepsuitjesspecialist van Gelderland biedt alle arrangementen aan op één locatie. Van activiteiten voor groepen tot een gezellige middag uit met het hele gezin, een bedrijfsuitje of teambuildingsdag.

Maak kennis met onze unieke westernactiviteiten voor jong en oud of quad rijden, countrygolf, perslucht schieten, paintballen, archery tag, zeskampspelen, digitale games voor een actieve wandeling onderweg of één van de gezellige spelshows. Of ga op pad met een scootertour door het mooie Montferland. Er zijn diverse mogelijkheden voor ee lunch of een smakelijk buffet na afloop van de activiteiten. Wij bieden ook een overnachting aan voor gezelschappen in de heuse tipi's. Voor ieder budget, voor jong & oud!

Eigenschappen

Max 127 personen
Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Gratis parkeren

De Westernboerderij introduceert; Doesburgse Mosterdtocht!

Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin! Met de interactieve game navigeert u met uw smartphone door de mooie historische straten van Doesburg op zoek naar de mosterdpotjes. Bij het vinden van de mosterdpot verschijnen automatisch de interessante vragen en opdrachten op het scherm! Niemand die zich verveelt, want de tocht is leuk voor jong & oud!

Maak kennis met de historie van Doesburg tijdens de route van ong. 5 km en geniet van de bijzondere bezienswaardigheden in het centrum en het mooie uitzicht over de Oude IJssel. Tijdens de tocht maakt u kennis met de afwisselende open- en meerkeuzevragen én leuke doe-opdrachten voor de kinderen. Gezellig én actief!
De tocht leidt u langs de vele horeca gelegenheden. Genoeg mogelijkheden voor een versnapering onderweg, afhankelijk van de maatregelen of een gezellige picknick. U bepaalt zelf wanneer u de game wilt spelen.

Urenlang speelplezier en er valt onderweg van alles te beleven. Dit is dé ideale invulling voor een leuke gezellige dag uit of als uitje in de vakantie met je gezin of familie.

Meer informatie over deze interactieve game is te bekijken op;
https://www.westernboerderij.nl/arrangementen/mosterdtocht/

De interactieve games kunnen besteld worden via www.westernboerderij.nl. Naast de Mosterdtocht zijn er ook andere interactieve games beschikbaar zoals Auto Tour Montferland, Muntenjacht Didam en Vrijheidstocht Stokkum. Bekijk gerust de website.
Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin! Met de interactieve game navigeert u met uw smartphone de mooie route in Montferland. U parkeert telkens bij de pitstops en gaat ter plaatse op zoek naar de diverse symbolen op uw scherm. Automatisch verschijnen de interessante vragen en opdrachten! Niemand die zich verveelt, want de tocht is leuk voor jong & oud!

Maak kennis met de historie van Montferland tijdens de route van ong. 40 km en geniet van de bijzondere bezienswaardigheden. Tijdens iedere stop zijn er afwisselende open- en meerkeuzevragen én leuke doe-opdrachten voor de kinderen. Gezellig én actief!

De tocht leidt u langs de vele horeca gelegenheden en picknick plaatsen. Genoeg mogelijkheden voor een versnapering onderweg of een gezellige picknick. U bepaalt zelf wanneer u de game wilt spelen.

Urenlang speelplezier en er valt onderweg van alles te beleven. Dit is dé ideale invulling voor een leuke gezellige dag uit of als uitje in de vakantie met je gezin of familie.

Meer informatie over deze interactieve game is te bekijken op; https://www.westernboerderij.nl/arrangementen/interactieve-auto-tour-montferland/

Aanvragen kunnen per e-mail gestuurd worden naar: info@westernboerderij.nl of telefonisch via 0316 200 200. Naast de Auto Tour Montferland zijn er ook andere interactieve games beschikbaar die uitsluitend wandelend gedaan kunnen worden; Muntenjacht Didam en Vrijheidstocht Stokkum. Het gehele aanbod van De Westernboerderij is te vinden op: www.westernboerderij.nl
Reserveer nu het Zondagmiddag arrangement!
De leukste middag uit voor het hele gezin of de familie!

Een compleet verzorgde middag van 14:00 tot 19:00 uur met daarin;
- Leuke en uitdagende westernactiviteiten voor jong én oud!
- Ponyritjes, speeltuin, springkussen en kinderhoek voor de kids.
- Een mok koffie/thee en huisgemaakte muffin bij de ontvangst én koffie/thee en bonbon bij de afsluiting.
- Een onbeperkt 3-gangen grillbuffet met onbeperkt drankjes naar keuze.
- Wij serveren 2x een lekker hapje tijdens de activiteiten.
- Activiteiten worden uitgelegd en begeleid door de spelbegeleider.
- Daag elkaar per spel uit met de 'dukaten'
- Ook bij slecht weer een goede keuze; onze ruime binnenlocatie is open!

Het perfecte arrangement voor het gezin, familiedagen, verjaardagen, vriendengroepen & verenigingen!
Al te reserveren vanaf 4 personen voor € 49,95 per volwassene all inclusive.
Kinderen 9 t/m 13 jr. à € 25,00 p.p., 4 t/m 8 jr. à € 12,50 p.p. en 0 t/m 3 jr. zijn gratis.
Lees hier het volledige programma met uitleg over de westernactiviteiten!
https://www.westernboerderij.nl/arrangementen/zondagmiddag-arrangement/

Mail uw reservering naar; info@westernboerderij.nl of bel: 0316 200 200.

Contactgegevens en locatie

Baarleweg, 4
6941 RD  Didam
Telefoon:   0316200200