Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Liever Buiten - Deurne

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk uitje te organiseren? Ben je op zoek naar een sportief, ludiek of juist recreatief uitje? En zoek je ook nog een mooie locatie?
Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond en Eindhoven, is dit allemaal mogelijk!

De sportieve deelnemers kunnen de uitdaging aangaan tijdens een stoer potje paintball. In teams gaat u strijden tegen elkaar. Al schuilend achter een boom of in een loopgraaf probeer je onvindbaar te zijn. Maar helaas, de tegenstander houd je in de gaten! PANG - dat was raak! Geef je over. Paintball is er een super stoer kinderfeestje!

Past een ludiek uitje beter bij jou? Of op zoek naar een uitje wat heel geschikt is voor een gemengd gezelschap? Dan zijn de Boerenzeskamp, Alles mag op Brugge en de Fungames een aanrader.
Leuke, laagdrempelige activiteiten met een hoge funfactor en een competitie element.

Zoek je teambuilding? Dan is Expeditie Robinson een perfect activiteit voor jullie! Kamp Noord en Kamp Zuid gaan tegen elkaar strijden. Wie weet als eerst de koffer te kraken?

De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden.

De hele dag meteen compleet? Dat kan! Combineer het met catering. U kunt starten met een ontvangst met koffie en vlaai en afsluiten met een barbecue bijvoorbeeld.

Eigenschappen

Max 127 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Bruggenseweg 12
5752 SC  Deurne
Telefoon:   06-23090035