Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Liever Buiten - Deurne

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk uitje te organiseren? Ben je op zoek naar een sportief, ludiek of juist recreatief uitje? En zoek je ook nog een mooie locatie?
Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond en Eindhoven, is dit allemaal mogelijk!

De sportieve deelnemers kunnen de uitdaging aangaan tijdens een stoer potje paintball. In teams gaat u strijden tegen elkaar. Al schuilend achter een boom of in een loopgraaf probeer je onvindbaar te zijn. Maar helaas, de tegenstander houd je in de gaten! PANG - dat was raak! Geef je over.

Paintball is er ook speciaal voor kinderen! Vanaf 8 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor een super stoer kinderfeestje!

Een andere sportieve én hele leuke activiteit is het Bumperball. Trek het mooie kostuum aan en voetballen maar. Gaat het nu om het voetballen of juist om het omduwen van je tegenstander? Wat is de slimste tactiek? Jij bepaald!

Past een ludiek uitje beter bij jou? Of op zoek naar een uitje wat heel geschikt is voor een gemengd gezelschap? Dat is de boeren zeskamp. Om jullie kennis van het boerenleven te testen starten we met een interessante boerenquiz. Na de quiz wordt er in teams gestreden tijdens het hooivork werpen, overall hangen, kruiwagen race, spijker slaan en koe melken! Welk team behaald de hoogste score?

Wat ook leuk is, is de omgeving verkennen met een solex of een oldtimer! Niet te veel actie, geen competitie maar gewoon een recreatief uitje!

De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden.

De hele dag meteen compleet? Dat kan! Combineer het met catering. U kunt starten met een ontvangst met koffie en vlaai en afsluiten met een barbecue bijvoorbeeld.

Eigenschappen

Max 127 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Bruggenseweg 12
5752 SC  Deurne
Telefoon:   06-23090035