Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantieboerderij Castenray - Castenray

Groepsaccommodatie

Beschrijving

In het Noord-Limburgse Land ligt het dorp Castenray, waar onze groepsaccommodatieVakantieboerderij-Castenray” zich bevindt.
Deze authentieke boerderij bevindt zich tussen nog in bedrijf zijnde bedrijven en waar u kunt genieten van heel veel ruimte Het is heerlijk vertoeven voor jong en oud. Kinderen raken niet uitgespeeld, dat geldt voor binnen als buiten, met o.a. grote zandbak met veel speelgoed, skelter, traptractor, waterpistolen, verschillende fietsjes en nog veel meer op een omheind terrein.

Ouders, opa’s en oma’s kunnen ook actief bezig zijn door bv. te darten, tafeltennissen, tafelvoetballen, jeu de boulen, megagroot 4 op een rij, partijtje voetbal spelen of samen te volleyballen.
In de omgeving is een gratis speeltuin (Grubbenvorst) en natuurlijk ook het welbekende Toverland in Sevenum. Een leuk uitje voor de mannelijke gasten is in Arcen bij de Hertog Jan Brouwerij. Of willen jullie toch liever gezellig genieten van elkaar, dat kan ook, op het terras rondom een houtkachel of gewoon met een wijntje of biertje onder de grote kastanjeboom.

Eigenschappen

Max 10 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Lollebeekweg 32
5811 AL  Castenray
Telefoon:   0478-579003
Mobiel:   06-12437683