Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping de Duinhoeve - Burgh-Haamstede

Stacaravan, chalet

Beschrijving

Iedereen voelt zich thuis en uit op Camping de Duinhoeve. Genietend van de zon of van het tikken van de regen op het tentdoek, bij ons bent u een met de natuur. Het gevoel van ruimte overheerst. Kamperen zoals het bedoeld is, met een heerlijk ruime en groene plek en modern sanitair.

Camping de Duinhoeve is een ruim opgezette familiecamping in Burgh-Haamstede in Zeeland. U kunt hier kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Het is heerlijk vertoeven op onze standaardplaatsen met of zonder elektriciteit, comfortplaatsen of op de ruimere comfortplaatsen XL! Liever iets meer comfort? Dan bieden wij avontuurlijke, basic duinlodges, comfortabele verhuurchalets en een ruime vakantiewoning voor 8 personen voorzien van alle gemakken. In de duinlodges en luxe chalets is ook uw viervoeter van harte welkom!

Duinlodges


Deze lodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het gevoel van kamperen, met de luxe van een accommodatie. Uw hond is van harte welkom in de duinlodges!

Verhuurchalets Vogel


Vakantie is echt genieten in het mooie Zeeland op camping de Duinhoeve. Wilt u genieten van rust en natuur en het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? Huur dan één van onze comfortabele huurchalets type Vogel.

Verhuurchalets Schelp


Iets meer ruimte, comfort en eventueel uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in onze verhuurchalets Type Schelp! De gemoedelijkheid van een camping, maar wel met uw eigen ruime chalet van alle gemakken voorzien, dat wordt buitengewoon genieten!

Verhuurchalets Zeeland


Heeft u een groot gezin? Huur dan een van onze 6 persoons chalets type Zeeland. Deze chalets met 3 slaapkamers zijn luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien.

Vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Maireweg 7
4328 GR  Burgh-Haamstede