Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Gouwe Stek - Bovenkarspel

Bijzonder overnachten

Beschrijving

Iedereen die er even uit wil heeft nu de mogelijkheden!
Even weg, rust en ruimte, even de sfeer proeven van vervlogen tijden.........
Op onze camping De Gouwe Stek staan o.a. een Safaritent en PIPO-wagens tot 4 personen die te huur zijn. De PIPO-wagens staan op de mooiste plekjes van onze camping.

Pipo-wagen "Dikke Deur"

heeft een geschiedenis als korenwagen en is na trouwe dienst omgebouwd tot vakantiewagen en is geschikt voor 4 personen.

Pipo-wagen "Klukkluk"

is een echte circuswagen met nog vele aan die tijd denkende details. Zoals geslepen ramen en houtsnijwerk. De KlukKluk is voorzien van een veranda. Alléén de veranda al brengt u in nostalgische sferen!

Pipo-wagen "Snuf"

De wagen stamt uit 1939. Ook hier is er alles aan gedaan om de nostalgische sfeer vast te houden, zonder teveel aan comfort in te leveren.
Indeling: Kamer, keuken en 2 slaapkamers, waarvan één met een stapelbed. Dit stapelbed is ingebouwd in een bedstede.

Pipo-wagen "Snuitje"

In deze kleine Pipowagen kunt u alles vinden wat u nodig heeft. Het is allemaal zo ingericht dat u met 2 personen er heerlijk in kunt vertoeven. Via de veranda komt u in de leefruimte met kleine keuken en een zit-hoekje. Aan het einde van de wagen is een bedstede. Wie wil daar niet een keer in slapen? In de bedstede vindt u alle noviteiten van weleer.

U zult er zich zeker thuis voelen en het mooie van het platteland heel bewust beleven!
Douche en toilet vindt u in het sanitairgebouw van de camping.
U kunt uw linnengoed zelf meenemen of huren. Dit kunt u aangeven bij uw boeking.

Safaritent met eigen toilet

Zeer geschikt voor (grote) gezinnen of gezellig met vrienden. De Safaritent is geschikt voor maximaal 6 personen. Zodra u de tent nadert valt meteen de ruime vlonder op met grote picknick tafel. Hier kunt u gezellig zitten in nabijheid van elkaar. Vervolgens loopt u de verhoging op, waar een relaxte bank, een tafel en stoelen staan. Links naast de keuken bevind zich de splinternieuwe toiletruimte. Voor het nemen van een douche kunt u gebruik maken van onze uitstekende sanitaire voorzieningen.

Groepsaccommodatie De Gouwe Droom

Gezellig met familie en/of vrienden samenzijn in een modern groepsverbijf, welke van alle gemakken is voorzien. Van de groepsaccommodatie kunnen 42 mensen gebruik maken. Er is een ruime woonkamer met moderne keuken. Het sanitair is mooi, fris en modern. Ook is er een mindervalide badkamer. Beneden zijn 2 slaapkamers voor 6 en 18 personen. Boven zijn er 3 slaapkamer voor 6 personen met elk eigen sanitair.

Rond Camping De Gouwe Stek is ook Blotenvoetenpad Gouwe Voeten.

Eigenschappen

Rustig
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

De Gouw 11
1611 BS  Bovenkarspel
Telefoon:   06-51317258