Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bungalowpark De Bremerberg - Biddinghuizen

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Bungalowpark "De Bremerberg" is de ideale vakantie stek voor gezinnen met (kleine) kinderen én voor iedereen die de natuur en de rust zoekt om de hectiek van alledag even achter zich te laten.
Op de Bremerberg kun je 's avonds nog sterren zien en 's ochtends gewekt worden door de geluiden van aanwezige vogels.
Bungalowpark "De Bremerberg" is dan ook een goede uitvalbasis om vanuit een "RUSTige" en NATUURlijke" omgeving uitstapjes te maken in Flevoland en op de Veluwe.

Bungalows

Op het vakantiepark staan 220 recreatiebungalows met 2 of 3 slaapkamers in drie verschillende niveau's: *Compleet: geschikt voor maximaal 4 personen. In een aantal bungalows is een 5e of 6e slaapgelegenheid aanwezig.
*Select: een bungalow mét moderne keuken en / of een luxere badkamer.
*Select Plus net zo comfortabel als de "select" bungalows, maar met meer ruimte en leefcomfort in de woonkamer.
Alle vakantiebungalows hebben een unieke en individuele inrichting.

Op bungalowpark De Bremerberg kun je een heerlijk verfrissende duik nemen in het verwarmde openluchtzwembad. Voor de kleinsten onder ons is er een kleuterbad.
Van half juli tot half augustus worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd door het animatie team en voor de kleintjes zijn er knutselactiviteiten en kinderspelletjes.  Elke maandagavond wordt voor jong en oud een bingoavond georganiseerd.
Kindvriendelijkheid staat hoog in het vaandel: dè plek waar een kind kan (leren) fietsen en onbegrensd kan spelen door de vele kindvriendelijke faciliteiten. Om lekker te klimmen en klauteren is er een speeltuin aanwezig en er kan gevoetbald of getennist worden op de sportvelden. Zelfs bij slecht weer is er genoeg te doen bij de Bremerberg: er is een kidsruimte waar een potje tafeltennis of tafelvoetbal gespeeld kan worden.
Op De Bremerberg is er geen tijd voor verveling!

Omgeving

Het groene en rustige vakantiepark is gelegen nabij het Veluwemeer en het IJsselmeer, met zwem-, surf-, vaar- en visfaciliteiten en gelegen in de nabijheid van de schilderachtige plaatsen als Harderwijk, Elburg, Kampen, Urk en Schokland (UNESCO werelderfgoed). Door onze centrale ligging in Nederland bent u ook binnen een uur in bv: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Lelystad.
De directe omgeving (Veluwemeer en IJsselmeer) biedt veel recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Via een fietspontje ligt ook de Veluwe binnen handbereik.
In Flevoland heb je ook de Nieuwe Wildernis waar je het gevoel krijgt helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld.

Wij heten u van harte welkom op ons park nabij het Veluwemeer en het IJsselmeer!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Zwembad
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Bijsselseweg 3
8256 RE  Biddinghuizen
Telefoon:   0321-331659