Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

BedBadBeuningen - Beuningen Gld

Appartement

Beschrijving

Welkom bij BedBadBeuningen!

BedBadBeuningenligt in het oeverwallengebied van Beuningen (Gelderland), landelijk en tussen het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen. De appartementen die BedBadBeuningen biedt, bevinden zich in het bijgebouw bij de woning, gelegen aan de Dwars Hommelstraat.
BedBadBeuningen ligt temidden van een boomgaard waar pruimen geteeld worden. In de nabijheid is een boomgaard waar peren geteeld worden.
Kortom: BedBadBeuningen bevindt zich midden in een actieve agrarische omgeving!

AppartementenBedBadBeuningen biedt een logiesfunctie. Wij gaan daarbij uit van het principe: wij bieden u een mooi appartement waarbij u geniet van de omgeving en vrijheid, u verzorgt zelf op een door u te bepalen tijdstip uw ontbijt en eventueel lunch en diner. Hierbij kunt u gebruik maken van het terras wat zich bij ingang bevindt. Uw accommodatie is er in ruime mate op ingericht!

BedBadBeuningen heeft op de eerste verdieping van het vrij gelegen gebouw twee appartementen, Dijkzicht en Kerkzicht. Beide zijn voor 1 tot en met 4 personen en zijn via een gezamenlijke hoofdingang en de trap te bereiken zijn circa 50m2 zijn ruim en comfortabel ingericht. Voorzien van privé badkamer, vloerverwarming, tweepersoons bed of twee eenpersoons boxsprings, slaapbank voor twee personen, TV, WIFI, zithoek, eethoek, gelegenheid om uw eten te bereiden (keuken) en een Frans balkon.
Ook kunt u genieten op het terras, wat zich direct bij de ingang bevindt.
Een reservering is mogelijk vanaf twee nachten.

Omgeving


BedBadBeuningen is gelegen in een rustige omgeving, in de nabijheid van Nijmegen (15 minuten), Arnhem (25 minuten), Kleve (Duitsland, 25 minuten). Met circa 50 minuten reizen bent u in Xanten of Kevelaer (beide Duitsland). Voor elke accommodatie zijn twee fietsen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken.
Dicht bij de Berendonck, de Groene Heuvels, de Nevengeul of het Waalstrand.
Wij hopen u te mogen verwelkomen en wensen u een mooi verblijf toe!

Met vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen,

Paul ten Haaf

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Dwars Hommelstraat 15B
6641 KX  Beuningen Gld