Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

BedBadBeuningen - Beuningen Gld

Appartement

Beschrijving

Welkom bij BedBadBeuningen!

BedBadBeuningen ligt in het oeverwallengebied van Beuningen (Gelderland), landelijk en tussen het land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen. De accommodaties die BedBadBeuningen biedt, bevinden zich in het bijgebouw bij de woning, gelegen aan de Dwars Hommelstraat.
Naast BedBadBeuningen treft u een kleine boomgaard aan, waar pruimen geteeld worden. In de nabijheid een kleine boomgaard waar peren geteeld worden.
Kortom: BedBadBeuningen bevindt zich midden in een actieve agrarische omgeving!

Appartementen

BedBadBeuningen biedt een logiesfunctie. Wij gaan daarbij uit van het principe: wij bieden u een mooie accommodatie waarbij u geniet van de omgeving en vrijheid, u verzorgt zelf op een door u te bepalen tijdstip uw ontbijt. Hierbij kunt u gebruik maken van het terras wat zich bij ingang bevindt. Uw accommodatie is er in ruime mate op ingericht!

BedBadBeuningen biedt op de eerste verdieping van het vrij gelegen gebouw twee accommodaties, “Dijkzicht” en “Kerkzicht”. Deze zijn per accommodatie geschikt voor 1 tot en met 4 personen en zijn via een gezamenlijke hoofdingang en de trap te bereiken.
Beide accommodaties van circa 50m2 zijn ruim en comfortabel ingericht. Voorzien van privé badkamer, vloerverwarming, tweepersoons bed of twee eenpersoons boxsprings, slaapbank voor twee personen, TV, WIFI, zithoek, eethoek, gelegenheid om uw eten te bereiden (keuken) en een Frans balkon.
Ook kunt u genieten op het terras, wat zich direct bij de ingang bevindt.
Een reservering is mogelijk vanaf twee nachten.

Omgeving

BedBadBeuningen is gelegen in een rustige omgeving, in de nabijheid van Nijmegen (15 minuten), Arnhem (25 minuten), Kleve (Duitsland, 25 minuten). Met circa 50 minuten reizen bent u in Xanten of Kevelaer (beide Duitsland). Voor elke accommodatie zijn twee fietsen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken.
Dicht bij de Berendonck, de Groene Heuvels, de Nevengeul of het Waalstrand.
Wij hopen u te mogen verwelkomen en wensen u een mooi verblijf toe!

Met vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen,

Paul ten Haaf

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Dwars Hommelstraat 15B
6641 KX  Beuningen Gld