Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Amusementspark Tivoli - Berg en Dal

Attractie, Pretpark

Beschrijving

Derde plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Leukste Dagje Uit"Genomineerd voor Leukste uitje van Gelderland – ANWB 2021

Amusementspark Tivoli ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!
Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer...
Samen met vriendjes of familie kun je in alle attracties, maar je kunt ook heerlijk alleen spelen.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City.
Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren op diverse waterattracties zodat je heerlijk kunt afkoelen.

Relaxte ouders en begeleiders


Ook aan ouders en begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

In het familierestaurant Tivoli’s Boscafé en in de binnenspeeltuin kan een heerlijk hapje worden gegeten of rustig een boekje worden gelezen. Even Facebook of Instagram checken? Dat kan met gratis wifi. Voor families is Amusementspark Tivoli een gezellig uitje.

Superleuke evenementen & shows


Laat je verrassen door alle supercoole attracties, speeltoestellen en activiteiten en het hele seizoen zal bol staan van shows en verrassingen! Evenementen zoals Tiffi & Toffi’s verjaardag en Halloween komen ook dit seizoen weer voorbij. En natuurlijk zijn Tiffi & Toffi regelmatig in het park te vinden.

Kinderfeestjes


Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Amusementspark Tivoli. Want wat is nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in een pretpark.

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kinderfeestjes, entertainment, schoolreisjes en nog veel meer….


Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK  Berg en Dal
Telefoon:   024-6844444