Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land
´╗┐
Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Boutique Hotel de Bungelaer - Beers

Hotel

Beschrijving

Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer biedt u een heerlijke plek voor iedere gelegenheid.
Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons eigentijds restaurant. Niet alleen de inrichting van ons restaurant zal u positief stemmen. De wijze van koken, de persoonlijke aandacht en de presentatie van onze gerechten dragen ertoe bij dat u ons vaker zult willen gaan bezoeken.

De inrichting van de Bungelaer is uniek en bijzonder. Geïnspireerd door de natuur hebben onze 17 hotelkamers een nieuwe naam gekregen in warme kleuren. In deze warme sfeer droom en ontspan je. Onze kamers zijn allemaal voorzien van Wifi en airconditioning. Naast de hotelkamers hebben wij ook 3 vergaderruimtes en een private dining ruimte.

Op warmere dagen meert een kleurrijk scala aan bootjes aan bij onze eigen aanlegsteiger. Recreanten, zoals wandelaars en fietsers, maar ook zakelijke gasten zullen zich heerlijk willen laten verwennen op het terras met een lekker kopje koffie, een speciaal biertje, een glas heerlijke wijn of een mooie borrelplank.

Kleurrijk en niet alledaags. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Droom weg in het fijne bed met het mooiste linnengoed en geniet van het lommerrijk uitzicht over de Kraaijenbergse Plas van Beers en de mooie Brabantse weilanden waar paarden en koeien grazen. Pak de fiets naar het gezellige centrum van Cuijk en Grave of stap op de trein naar Nijmegen.

Zien wij u snel?

Eigenschappen

Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Bungelaar 4
5437 PM  Beers
Telefoon:   0485-232255