Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en zeilen - Beers

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Bij Ceulemans is een veelzijdig watersportbedrijf met een groepsaccommodatie, bootverhuur en zeilschool.
Onze locatie is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers, met een groepsaccommodatie voor 60 personen waar u met uw gezin, familie, collega’s, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten kunt verblijven, ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren.
Hiernaast kunt u bij ons terecht voor diverse activiteiten, zoals zeilles (zeilschool), zeilen (bootverhuur), kanovaren, supboard- en motorbootverhuur, vlotbouwen of teambuilden.
Onze schitterende omgeving leent zich ook uitstekend voor een wandeling of een stevige fietstocht; door het Land van Cuijk. U kunt Cuijk bezoeken, naar het lieflijke vestingstadje Grave of door het heuvelachtige Rijk van Nijmegen toeren.
Naast een verblijf of het doen van activiteiten, is het mogelijk om zeilles te krijgen. Een cursus kan worden afgesloten met een vorderingsstaat of een passend CWO diploma.
Bij Ceulemans is een CWO erkend opleidingscentrum.

Groepsaccommodatie


De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.
Allebei hebben ze een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keukens, de eetruimten en de zithoeken in elkaar overlopen ben je altijd samen.

De keukens zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder meer over een vaatwasser, oven, magnetron, koelkasten.
Even relaxen in de zithoek kan met het draadloos internet. Boeken, tijdschriften en spelletjes zijn ook aanwezig. Voor de allerkleinsten kunnen we zorgen voor kinderstoelen en campingbedjes, speeltjes en spelletjes.
Door de openslaande deuren kunt u op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water.

U heeft de keuze uit 14 slaapkamers. De kamers van Onder zeil hebben een eigen wc, wastafel en douche. Eén van de 2-persoonskamers bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad.
Uniek in de regio is ons aanbod om tijdens uw verblijf zeilboten te kunnen huren. De 8 polyvalken liggen op steenworp afstand voor u klaar. Ook motorbootjes, sup’s, vlotbouwen en kanovaren kunnen uw verblijf aanvullen. Indien gewenst, maakt wij samen met u een passend programma.

Eigenschappen

Max 60 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kerkeveld 10
5437 PB  Beers
Telefoon:   0644 859 002