Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Aan de Sluis - Andel

Bed and Breakfast

Beschrijving

Onze vrijstaande B&B Aan de Sluis is geschikt voor een contactloos verblijf. De prijs is incl; ontbijt, bedlinnen, onbeperkt koffie en thee, toeristenbelasting, eindschoonmaak en een handdoekenset, bij meerdere nachten (na 3 nachten) een nieuw handdoekenset.
Tot rust komen, of juist actief op pad? In het land van Heusden en Altena kunt u terecht voor beide. Onze vrijstaande B&B is gelegen aan de Wilhelminasluis, wat niet alleen aan het water ligt, maar ook midden in de natuur.
Hier kunt u genieten van de mooie omgeving, de landweggetjes bewandelen of lekker met de fiets erop uit naar bijvoorbeeld het naastgelegen slot Loevestein.
De B&B beschikt over comfortabele bedden, een heerlijke zithoek, douche, toilet, koelkast, tv, gratis WIFI en een terras. s Morgens een heerlijk ontbijt en met mooi weer kan deze in de eigen privétuin genuttigd worden.
De B&B ligt in het land van Heusden en Altena, het stukje Nederland dat door de grote rivieren omringd wordt en daardoor een heerlijk gebied is om te fietsen of te wandelen. Ook zeker de moeite waard is een bezoek aan de vestingstadjes Woudrichem en Heusden. In de wandelgangen wordt ons gebied ook wel klein Venetië genoemd. Slot Loevestein ligt als het ware in onze achtertuin en is met de fiets, de auto maar ook met de veerboot te bereiken.

Eigenschappen

Max 2 personen
Vanaf 105 euro
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Wilhelminasluis 10
4281 TW  Andel