Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: B&B Het Wierdense Veld in Nijverdal

Wij heten u van harte welkom in onze landelijke B&B het Wierdense veld. Gelegen aan natuurgebied het Wierdense veld. Eindeloos wandelen, fietsen in een omgeving waar u nooit op uitgekeken raakt. Ook voor de vogelspotters en fotografen een schitterende plek om de Korhoen, Kraanvogels, Blauwe kiekendief en Ransuilen te spotten. Natuurgebieden zoals de Sallandse heuvelrug, het Twents reggedal, het Wierdense veld en de Lemelerberg geven bergen vol beleving. De sterrenwacht, het speelbos, natuurmuseum de Holterberg, de Canadese begraafplaats bieden veel buiten activiteiten.

Wij hebben drie kamers en voor zes personen plaats. Beneden is alles gelijkvloers met ieder een eigen douche en toilet, keukenblokje, een klein mini huisje/kamer met veel detail en verrassingen om van te genieten.
's Ochtends verwennen wij u met een overheerlijk streekproducten ontbijt waarbij gebruik word gemaakt van lokale producten van streekwinkels en boerderijen uit de omgeving Nijverdal. Dit jaar zijn er prachtige fietsroute's gemaakt zoals "smaakfietsroute Sallandse heuvelrug" en "fietsroute het verdwenen landschap". Deze zijn bij ons aanwezig op de kamers.

Onze Eropuit-tip:
Restaurant Klein Afrika in Oldenzaal, met een pannenkoekenrestaurant, dierenpark en speel de Afrika Expeditie.

Lees meer >>

Terug