Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: De Vechtezomp in Gramsbergen

Wilt u eens met een klein groepje (maximaal 7 personen) een vaartocht maken over de Overijsselse Vecht. Denk dan eens aan onze Giethoornse punter “Vidrus”. Bijvoorbeeld tot aan de grens met Duitsland of richting Hardenberg om het schutten in een sluis eens mee te maken. Varen met de punter kan vroeg in de ochtend tot wat later in de avond. Voor reservering van de punter kunt u bellen naar 06-10258630

Maar wilt u op een grotere boot met een groter gezelschap, dan bieden wij u met de Vechtezomp een prachtige vaartocht over de Overijsselse Vecht met schitterende natuur naar Laar in Duitsland, waar u kunt genieten van “Kaffee mit Kuchen” (kosten € 5 p.p. ter plaatse te betalen). Wij beschikken ook over een lift, waardoor wij ook rolstoel gebonden personen (max.2) kunnen meenemen.
Voor verdere informatie, mogelijkheden en boekingen verwijzen wij u naar: www.vechtezomp.nl

We bieden ook arrangementen die uw dag helemaal compleet maken, bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen. Of wat is er mooier dan genieten van een heerlijk glas bier op het terras van bierbrouwerij en café Mommeriete, wat tevens ons vertrekpunt is en waar wij beschikken over een prachtig botenhuis. Of combineer een middagtocht met een lunch of diner in restaurant Spiezz op Vakantiepark't Hooge holt.

Stichting De Vechtezomp is in 2017 begonnen met het maken van vaartochten met de elektrisch aangedreven Vechtezomp genaamd “Grammesberghe”. Wij maken vaartochten naar Laar (Duitsland), Hardenberg, Coevorden en De Loozensche Linie of eigen keuze binnen de mogelijkheden die we hebben. Wij hebben de beschikking over 24 vrijwillige schippers.
Voor een eerste indruk, kijk eens op Paastocht 2022 met de Vechtezomp Grammesberghe - YouTube

Onze Overnachtings-tip:
Papillon Country Resort in Denekamp, deze vijf sterren locatie ligt op slechts een steenworp afstand van Duitsland.

Lees meer >>

Terug