Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De leukste Camper - 't Harde

Campervakantie, camperverhuur

Beschrijving

Reizen met een camper is genieten van de optimale vrijheid.
U beslist onderweg zelf waar u morgen de dag doorbrengt. Komt u een mooi plekje tegen dan parkeert u daar uw huis en geniet van de omgeving. En als dat bevalt dan heeft u de mogelijkheid om een paar dagen langer te blijven staan.
De ene dag staat u bij een prachtige fjord midden in de Noorse natuur en de volgende dag bezoekt u een mooi stadje. Of u wijkt de koude maanden uit naar het warme zuiden. Wordt het weer minder mooi? Dan stapt u in en rijd de zon achterna!
Maar zo'n camper is natuurlijk niet goedkoop. Slimmer is om dan eerst een camper te huren. Dan kunt u ook verschillende types/indelingen uit proberen.

Bij camperverhuur De leukste Camper verhuren we ruim 60 verschillende campers van verschillende locaties door geheel Nederland. Door gebruik te maken van een van de leuke aanbiedingen hoeft dit ook niet meteen superduur te worden. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 625,- per week.. Voor meer info over de beschikbare campers kunt u op www.deleukstecamper.nl kijken of bellen met 06-22576596. Ook kunt u een afspraak maken om de verschillende modellen eerst te bekijken.
Persoonlijke service en 24 uurs bereikbaarheid als u onderweg bent is bij De leukste Camper nog heel gewoon! De campers zijn ook compleet verzekerd incl. pechhulp. En mocht u daarna besluiten om er zelf een te willen kopen dan kunnen we bij De leukste Camper u ook helpen bij de aanschaf.

Ook is het mogelijk om hem daarna via ons te verhuren om zo zelf gratis te reizen en een mooi rendement op uw geld te krijgen.

Eigenschappen

Max 6 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Rozenbergerweg 1
8084 PG  't Harde
Mobiel:   +31622576596