Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Sportlandgoed Zwartemeer - Zwartemeer

Golfen, Minigolf

Beschrijving

Pitch en Putt golf is golf dat door iedereen gespeeld kan worden. Voor de meesten banen in Nederland heb je een GVB (golfvaardigheidsbewijs) nodig, maar bij het Sportlandgoed is dit niet vereist. Voor zowel beginnende golfers als de professionele golfers is de mooi aangelegde 18 holes baan een uitdaging.

De baan beschikt over 18 verschillende holes die variëren in lengte en vorm. Ook zijn er 2 oefengreens aanwezig. Voor de mensen met geen of weinig ervaring zijn er materialen beschikbaar en zal er, indien gewenst, een korte uitleg worden gegeven over de baan, materialen en scoretelling.
Vanaf september 2019 is het mogelijk om te spelen op onze verlichte golfbaan. Sprookjesachtig verlichte fairways en greens geven een bijzondere dimensie aan deze activiteit. Zo bieden wij de mogelijkheid om in het voor, -en najaar langer door te spelen.
Het is dan ook erg leuk als bedrijfsuitje, vrienden, -of een familie uitje.

Uiteraard kan het golfen aangevuld worden met andere activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld ’s ochtends golfen en in de middag paintballen of iets heel anders, de keuze is aan jou! Ook kan je na het golfen samen wat drinken of eten in van onze horeca locaties. Wil je een heel weekend golfen, dan kan dat ook. Je kunt overnachten in een van onze blokhutten of op de camping. Kijk voor volledig verzorgde golfarrangementen en onze voordelige tarieven op onze website.

Eigenschappen

Groepen toegestaan
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA  Zwartemeer
Telefoon:   0591314654