Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiepark De Groote Vliet - Wervershoof

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vakantiepark de Groote Vliet ligt in een unieke waterrijke omgeving in West-Friesland. De meeste gasten genieten van de rust op het park en het natuurschoon wat de omgeving te bieden heeft. Ons park heeft vele voorzieningen voor jong en oud. Geniet van de rust, ruimte, water en sportieve mogelijkheden die ons park biedt.
Vakantiepark De Groote Vliet ligt aan het IJsselmeer in Onderdijk dat is een klein plaatsje tussen Medemblik en Wervershoof.
Naast de diverse sport- en speelvelden zoals een basketbalveld, een tennisbaan en een voetbalveld, om u optimaal te vermaken kunt u ook volledig tot rust komen op ons park. In de schoolvakanties worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een bingo en een kinderbingo, kinderviswedstrijden en palingroken.

Ook zwem- en visliefhebbers kunnen prima vertoeven op ons park. In de zomer kunt u zwemmen in binnenmeer ‘De Groote Vliet’ of het IJsselmeer. Voor visliefhebbers zijn er ook verschillende mogelijkheden om hun sport uit te oefenen. Op het park is een mooie karpervijver waar zonder Vispas gevist mag worden. Maar ook vissen in het binnenmeer “De Groote Vliet” behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van varen over de eindeloze sloten en meren van West-Friesland en het IJsselmeer op zoek naar de beste vis? Kom met uw eigen boot of huur er een bij de kano- en botenverhuur van het park.
Op ons park is Eetcafé 't Hartje gevestigd, daar kunt u genieten van diverse broodjes, snacks, pannenkoeken en andere gerechten.

Vakantiehuizen




Onze vakantiehuizen zijn allemaal verschillend qua grootte, indeling en meubels. Desondanks hebben wij ze ondergebracht in 9 verschillende types.
De 4 persoonstypes zijn in volgorde van grootte de Vlotvaren (40m2), Zwanenbloem (50m2), Brasem (60m2) en Wilgenroos 4p (65-70m2). Er zijn 3 types die geschikt zijn voor 6 personen en dat zijn de karper (70m2), Wilgenroos 6p (70-85m2) en Waterlelie, deze laatste heeft 2 verdiepingen (90m2).
Als laatste hebben we de 8-10 persoons woning en dat is ook een Wilgenroosvariant (100-110m2). De Vlotvaren heeft geen wasmachine de rest van de types hebben deze wel.
Al onze woningen beschikken o.a. over Kabel-TV, een gemeubileerd terras, een combimagnetron een koelkast met vriesvakken en gratis WIFI.
Wat kunt u nog meer verwachten? Op ons park zijn uw huisdieren meer dan welkom, het aantal huisdieren wat u mag meenemen is wisselend per woning. Een flink aantal woningen liggen aan de karpervijver of het open water. Heeft dit uw voorkeur, laat ons het weten!



Eigenschappen

Max 10 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Onderdijk 245
1693 CG  Wervershoof
Telefoon:   0228-583229