Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiepark Leukermeer - Well Lb

Kamperen

Beschrijving

Vakantiepark Leukermeer is een spetterend familiepark op een unieke locatie: aan het water en in het groen. Door de vele voorzieningen en activiteiten is er altijd wat te beleven, voor iedereen. Leukermeer is gelegen in Nationaal Park De Maasduinen, de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door het prachtige Limburgse landschap. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen, waterfietsen, waterskien en banaanvaren; alle vormen van watersport kunt u op het Leukermeer beoefenen.

Voor de varende gasten is er zelfs een eigen jachthaven.

In een sportieve bui kunt u terecht op de tennis- of midgetgolfbaan. Uw kinderen hebben op dit park de tijd van hun leven. Tijdens de schoolvakanties wordt er een uitgebreid recreatieprogramma aangeboden, met fietscross wedstrijden, miniplaybackshows, ponyritjes, speurtochten etc. Tevens zullen zij zich prima kunnen vermaken in het overdekte zwembad.

Voor een avondje uit hoeft u niet eens het park af. In swingcafé Subway, een gezellige disco, is bijna elke avond voor jong en oud iets te beleven. Bij Beachclub Leukermeer kunt u met het hele gezin lekker eten. Beachclub Leukermeer beschikt tevens over een snackbar, een pizzeria en een schitterend terras met uitzicht op het water. Op Vakantiepark Leukermeer beleeft u het ultieme vakantiegevoel!

De kampeerplaatsen:

De deur van uw caravan open doen en uitkijken over het water. Vanaf uw kampeerplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te gaan kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Het maakt Vakantiepark Leukermeer een fantastische ervaring: een gezellig vakantiepark met ruime kampeerplaatsen tussen het groen van de Maasduinen, mét een spetterend strand en héél veel water.

Vakantiepark Leukermeer is niet alleen een bijzondere plek om te kamperen, maar ook een comfortabele plek. Alle comfortplaatsen hebben een 10 ampere electra-, CAI-, water- en afvoeraansluiting. Het comfort, de activiteiten en vooral de gezelligheid maken een verblijf op Vakantiepark Leukermeer in Limburg onvergetelijk. Op basis van gezamenlijke onafhankelijke inspecties namens de ANWB en ADAC heeft Vakantiepark Leukermeer de hoogste score van 5 sterren behaald en zal (opnieuw) gewaardeerd worden met ANWB Best Erkende Camping 2021.
Vakantiepark Leukermeer is erg blij met deze waardering.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Groepen toegestaan
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

De Kamp 5
5855 EG  Well Lb
Telefoon:   0478-502444