Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Hoeve Heide en Wold - Wateren

Appartement

Beschrijving

Vakantieboerderij Hoeve Heide en Wold ligt midden in het Drents-Friese Wold tussen bos, heide, meertjes en landerijen. Geniet van de eindeloze wandel-, fiets-, en ruiterpaden direct vanuit de woning. Loop direct van het erf naar heide, veld of bos! Honden en paarden welkom.

De sfeervolle en ruime vakantiewoning in onze Drentse boerderij uit 1862 is standaard geschikt voor 1 -4 personen. Kom je met 5 of 6 personen, dan kan je er een 2 of 3 persoons kamer bij huren. De woning met eigen opgang heeft authentieke details zoals houten gebinten, opgeklampte deuren en een bedstee. Tegelijkertijd veel comfort door de grote keuken, vloerverwarming en grote privé tuin en is van alle gemakken voorzien.

In de grote woonkamer is een unieke bedstee die uit twee verdiepingen bestaat. Onder is een ruime tweepersoons bedstee met extra lang bed (1.80 x 2.10 m) en boven de knusse zolderverdieping (1,45 m hoog) met twee aparte eenpersoons bedden (kunnen bij elkaar gezet worden). Er is een ruime badkamer met aparte douche en wc.

In de ruime tuin met speelveld en trampoline en speelhuisje kun je genieten van de natuur om je heen met zingende vogels, dartelende vlinders of eekhoorns die van tak naar tak springen.

Wij hebben naar wens ook een hout gestookte hottub te huur. die in de tuin van de vakantiewoning staat. Verder verzorgen wij voor wie dat wil een kampvuuravond met marshmallows of broodjes bakken op het vuur.

Wil je met meer dan 6 personen komen? Dat kan ook, zie onze andere advertentie van de groepsaccommodatie voor 6 - 12 personen.

Eigenschappen

Max 6 personen
Vanaf 250 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Paardrijden
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Lange Drift 4
8438 SE  Wateren
Telefoon:   0521-346741
Mobiel:   06-39843826