Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

FutureLand - Rotterdam

Bezoekerscentrum

Beschrijving

Beleef de toekomst in FutureLand!

Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Er is hier voor jong en oud, landrotten en waterratten, gezinnen en groepen van alles te beleven! Verken het land met de bus, stap op een rondvaartboot of werp een blik in de toekomst in het informatiecentrum zelf.

Vaar rond met de FutureLand FerryOp Maasvlakte 2 is van alles te ontdekken, vanaf het water en vanaf het land! Stap aan boord van de Futureland Ferry en vaar door de nieuwe havens van Maasvlakte 1 en 2. Zie hoe enorme schepen hier aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. Hier wordt altijd hard gewerkt! Aan boord is een ervaren voorlichter die je alles vertelt wat je wilt weten. De FutureLand Ferry kun je ook afhuren voor je eigen gezelschap, eventueel met catering.

Rondrit met de Futureland Express


Sta je liever met beide benen op het droge? Klim dan snel in de luxe touringcar en maak een rondrit over het land en zie de containerterminals van dichtbij. Soms zoef je over een weg die wel dertig meter boven de oorspronkelijke zeebodem ligt. Weet jij hoe al dat zand is opgespoten? Dat vertelt de voorlichter je onderweg!

Speuren naar fossielen


Op het Maasvlaktestrand zijn heel veel fossielen te vinden, daar kan fossielenspeurder Walter Langendoen je alles over vertellen. Walter zoekt dagelijks fossielen op het strand en neemt je mee op reis langs de sporen van oeroud leven. Natuurlijk ga je zelf ook op zoek naar fossielen. Vind jij een mammoetbot, woelmuiskiesje of een hyenakeutel? De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Check de website van FutureLand voor meer informatie over data en aanmelden.

Reserveren


Voor alle activiteiten is het aan te raden van te voren te reserveren.
Dit kan via: https://futureland.nl/

Wilt u alleen het informatiecentrum bezoeken? Dat kan natuurlijk ook.
Het bezoeken van centrum is gratis.

Openingstijden


Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag (mei t/m september) 11.00 - 17.00 uur

Zondag 11.00 - 17.00 uur

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Goedkoop
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Europaweg 902
3199 LC  Rotterdam
Telefoon:   010-2522520