Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

BenB Bovenweg - Rhenen

Bed and Breakfast

Beschrijving

BenB Bovenweg, uw verblijf in landelijke en creatieve sfeer met overweldigend natuurschoon! Tegen de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van de het pittoreske Rhenen, vindt u BenB Bovenweg. Een mooie landelijke locatie voor een fijne nachtrust of om het imposante natuurschoon te bewonderen. Uitermate geschikt voor:
·een weekendje weg
·een meerdaagse schilderworkshop
·sportieve recreatie
·zakelijk verblijf van lange of korte duur

BenB

BenB Bovenweg bevindt zich in een vrijstaand gebouw met uitzicht over de velden rond Rhenen.
U heeft de keuze uit 3x een 2persoons kamer, een 3 persoons kamer en een eenpersoons kamer.
Daarnaast hebben we een aantrekkelijke studio die zich uitstekend leent voor langdurig verblijf. De accommodaties zijn comfortabel ingerichte met eigentijdse voorzieningen en u weet zich verzekerd van rust, ruimte en privacy.

Naast het BenB gebouw hebben we 2 prachtige Tiny Houses voor u, elk met hun eigen privé buitenterras. Deze zijn zeer geschikt voor lang weekend en midweek, of voor semipermanente bewoning tbv ex pats of werknemers die dagelijkse lange ritten willen vermijden.
Kom en ervaar de aangename sfeer bij BenB Bovenweg!

Prachtige omgeving

Het stadje Rhenen slaat letterlijk de brug tussen het rivierenlandschap van de Nederrijn en de Waal waartussen de Betuwe zich uitstrekt en de bosrijke prachtig glooiende Utrechtse heuvelrug.
Bovendien heeft de omgeving al de voordelen van de beginnende Veluwe. Een fantastische plek dus om erop uit te gaan. Fietsen en wandelen begint of eindigt bij uw verkwikkende overnachting in BenB Bovenweg. Op korte afstand biedt Rhenen een verrassende culinaire diversiteit die door onze gasten hoog gewaardeerd wordt en waarover wij u graag adviseren.

Faciliteiten

Geniet van de kalmte en mogelijkheden op ons terrein.
Behalve uw kamer beschikt u ook over een comfortabele zithoek en zonterras. Heerlijk om rustig te lezen, of met elkaar de dag door te nemen. Op uw verzoek verzorgen wij u met alles wat u nodig heeft.
Als u wat actiever wilt zijn kunt u gebruik maken van onze, Jeu de boulesbaan of dart mogelijkheid.
’s Ochtends verzorgen we een uitstekend ontbijtbuffet in onze ontbijtruimte. Deze biedt bovendien een steeds wisselende collectie kunst van kunstenaars uit Rhenen en omgeving.
Op verzoek kunnen groepen tussen 4 en 8 personen een volledig verzorgde schilderworkshop bij ons boeken, weekend of midweek.

Reserveren

U kunt rechtstreeks kamers bij ons boeken.
Bel 06-55194353 of mail naar info@benbbovenweg.nl
Voor meer informatie en voor onze arrangementen zie onze website.

Eigenschappen

Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Bovenweg 70
3911 SG  Rhenen
Telefoon:   06-55194353