Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Huisje Fladderak - Oostwold

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Ons sfeervolle en zonnige 'huisje Fladderak (1-6 persoons) is gelegen aan het meest authentieke laantje in het plaatsje Oostwold (gemeente Oldambt) in Oost-Groningen. In 1991 heeft dit fraaiste gedeelte van Oostwold de status van beschermd, monumentaal dorpsgezicht gekregen.
Het knusse huisjes is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de tuin van de prachtige, oude pastorie uit 1771. De historische kerk, het mooie karakteristieke laantje met haar oude bomen in laanbeplanting en het monumentale hek ademt de sfeer van 'Anton Pieck'. De authentieke straatverlichting biedt u 's avonds een heerlijk ouderwets tafereel.

Huisje Fladderak beschikt over een zonnige tuin met terras (tuinstoelen en parasol aanwezig) en hier kunt u heerlijk genieten van de rust van Oost-Groningen. Heeft u iets te vieren met uw familie of vriendengroep? Uiteraard kunt u ons andere vakantiewoning huisje Pierewaai ook huren zodat u toch samen bent maar ook nog enige privacy heeft. Samen bieden de huisjes plaats aan 10 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

De bakker, slager en de snackbar vindt u binnen een straal van 200 meter. De supermarkt ligt op 2,5 km in het nabij gelegen dorp Midwolda. De jachthaven en het strand van het Oldambtmeer (Blauwestad) ligt op 800 meter van beide huisjes.

Kortom, huisje Fladderak biedt u een ideale plaats voor een rustig verblijf en uiteraard een prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, zeilen, parachutespringen enzovoort.

U bent van harte welkom!

André en Anita

Eigenschappen

Max 4 personen
Vanaf 185 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kerksingel 11
9682 PD  Oostwold
Telefoon:   0597-332121
Mobiel:   06-42546415