Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vechtdalchalet - Ommen

Stacaravan, chalet

Beschrijving

Wat doet u het liefst? Spontaan de koffers pakken en er tussenuit gaan? Boek dan nu één van ons, altijd perfect beoordeelde 2, 4, of meer persoons recreatiewoningen op Vechtdalchalet. Lekker met z'n tweeën genieten van de rust of zoekt u vertier met kinderen, we hebben voor ieder wat wils.

2 persoons chalet
Wanneer u voor sfeer en kleinschaligheid kiest. Hier komt u als rustzoeker, natuurliefhebber en levensgenieters, weg van de massa. Er zijn buiten de chalets om geen faciliteiten op dit park. De chalets staan aan de voet van de Lemelerberg, hier beginnen de vele wandel en fietsroutes. Dichterbij de natuur kan niet, boek vandaag nog Boszicht, Reggezicht of Zonnezicht.

Op 4 kilometer van de chalets ligt de oude Hanzestad Ommen met heerlijke restaurants, een golfbaan, open luchtzwembad en haar tennisbanen. Vechtdalchalet Reggezicht is zoals we hier zeggen: ontspannen en leven als een god in Ommen.

4 of 6 persoons chalet
De Berk en De Eekhoorn zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Rondom het chalet is er genoeg rust en vrijheid, terwijl er juist iets verderop volop vertier is. De perfecte combinatie. Jongeren willen juist animatie en de pubers of tieners willen liever sporten of feesten zonder ouders natuurlijk. Het betreft hier 5 sterren parken met alles erop en er aan! Animatie, j0ngeren en tienerclubs, waterparken met glijbanen, visvijvers ook voor bootjes, speeltuinen, sportvelden restaurants, volledig ontzorgen.
Deze chalets liggen rustig en middenin de natuur dichtbij de vele bekende wandel en fietsroutes. Daarnaast liggen de gezellige dorpen in de buurt voor uitstapjes.

Omgeving
Wandel eens door het historische landschap met bossen, vennen, heide en heuvels. Wat denkt u van een verkwikkende duik in de Regge of Vecht? De fiets pakt u om bij de gezellige dorpjes Ommen, Dalfsen, de stuw in Vilsteren, Landgoed Eerder Achterbroek, Hancate of Landgoed Archem te komen.
Zou je aan het park niet genoeg hebben, dan valt er in de omgeving ook nog genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het nostalgische Giethoorn en huur een bootje of fiets naar attractiepark Slagharen waar de kinderen een dag pret hebben!

Alle chalets zijn van alles voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn sfeervol en comfortabel ingericht en liggen op unieke plekken.

De omgeving en het comfort van onze accommodaties, maakt dat u zich waant als God in het Vechtdal.
Lees de recensies in ons gastenboek of op de site en u begrijpt waarom anderen ons aanbevelen.

Staat uw koffers al klaar? Boek dan rap uw vakantie!

Zie onze chalets op www.vechtdalchalet.nl

Eigenschappen

Max 2 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Steile Oever 1-i
7731 PP  Ommen
Mobiel:   06 40707525