Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Noortje Claassen - Oisterwijk

Kamperen

Beschrijving

De Gerrithoeve Oisterwijk

Kom bourgondisch genieten van authentieke gerechten en schuif aan op ons boerderijterras. Wij serveren de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk en verrassende gerechten in een klomp.

Of neem je (klein)kinderen mee naar onze kinderspeelboerderij voor veel binnen en buiten speelplezier. Ondertussen genieten de volwassenen van een lekker drankje en borrelhap.

Wil je langer genieten van Oisterwijkse bossen en vennen? Reserveer dan een ruime comfortplaats op onze plattelandscamping met modern en schoon sanitair. Of boek een verblijf in onze boerderijwoning met ruimte voor 12 gasten. Bij de Gerrithoeve geniet je veelzijdig van het platteland.

SPEELBOERDERIJ
Waar vroeger het hooi voor de koeien lag is nu een overdekte kinderspeelboerderij en restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen- en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartenlust te spelen. De entree voor kinderen is slechts EUR 1,- en de hele dag geldig. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Hier kunnen ze naar hartenlust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en ‘zandtaartjes bakken’ in de zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Wat zullen ze genieten. En maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten.

Ook volwassenen zullen genieten bij speelboerderij De Gerrithoeve. Op ieder tijdstip van de dag bieden we lekkers zonder je kinderen uit het oog te verliezen. Wat denk je van een lunch met authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zus? Of neem een borrel met bourgondische borrelplank op ons gezellige terras.

KABOUTERPAD
Ga met je kleuter op avontuur en volg onze kabouterwandeling. Leuk verstoppertje spelen in het bos, over boomstammen klimmen en een liedje zingen voor de kabouters. De wandeling begint bij de Gerrithoeve en is speciaal voor kinderen van drie tot zeven jaar. Ook voor mama, papa, opa’s en oma’s erg leuk om samen van de natuur te genieten!
Geef ieder kind een echt kaboutergevoel en haal bij ons boerderijterras het speciale kabouterpakket. Voor slechts €4.50 krijgen ze een puntmuts, het kabouterboekje en een knapzak met een lekker hapje en drankje. Na afloop wacht er nog een leuke verrassing. De kabouterwandeling duurt ongeveer 90 minuten en is ook voor de kleinste kabouters goed vol te houden. (borg voor het tasje is €10,00)

KINDERFEESTJES
Natuurlijk vier je de leukste kinderfeestjes bij de Gerrithoeve. Vanaf 9,95 per kindje heb je al een geheel verzorgde middag. Mail naar horeca@gerrithoeve .nl voor alle uitgebreide informatie.

EVENEMENTEN
We organiseren met grote regelmaat leuke evenementen of activiteiten voor de kleintjes. Circus Snor, Zotte Lotte, knutselmiddagen maar ook de theatervoorstellingen. Kijk op onze website voor de agenda!

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn in de vakanties van regio zuid alle dagen van 10 tot 19 uur geopend. Buiten vakanties en feestdagen zijn wij geopend op woensdag - vrijdag - zaterdag - zondag van 10 tot 19 uur. (keuken sluit om 18:30)

RESTAURANT BOERDERIJTERRAS
Waar Opa Gerrit vroeger zijn koeien molk is nu een sfeervol restaurant en boerderijterras. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Wij zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Loop daarom eens binnen en proef de Brabantse gezelligheid.

Ons boerderijterras ligt midden in de natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. Het is daarom een bekend rustpunt voor vele wandelaars en fietsers. Van een flinke inspanning krijg je vanzelf trek in iets lekkers. Wat denk je van een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak? Of een biologische vruchtensap en een boerenuitsmijter? Van authentieke boerenboterhammen met gevarieerd beleg. Of kies voor de warme tosti Gerrit en zelfgemaakte worstenbroodje van tante Zus. Je kunt bij ons ook drie gangen mee-ten met de boer voor een schappelijke prijs. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving! U krijgt varkenshaas of spareribs daadwerkelijk geserveerd in een klomp.

FEESTEN EN PARTIJEN
Voor feesten en partijen in gezellige Bourgondische sferen ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan graag met u het gesprek aan om uw dag of avond tot een waar feest te maken. Mail voor de mogelijkheden, horeca@gerrithoeve.nl

Op onze website www.gerrithoeve.nl vind u verder nog meer informatie over onze camper- en caravanplekken of boerderij woning. Voor vragen kunt u altijd mailen naar camping@gerrithoeve.nl

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Kollenburgsebaan 11a
5062 TH  Oisterwijk
Telefoon:   0411-673189
Mobiel:   -