Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Het Vinkenest Nijverdal - Nijverdal

Bed and Breakfast

Beschrijving

Het Vinkenest Nijverdal is een naam die ontstaan is uit onze achternaam ‘Vinke’. Ons gezin bestaat uit Dénis, Linda en dochters Neroli (2010), Eliana (2013), Milena (2015) en Oriana (2017). Neroli en Eliana zitten op school, Milena en Oriana zijn thuis bij Linda. Linda heeft jarenlange ervaring in het toerisme en office management. Gastvrijheid zit in haar bloed.
Het Vinkenest is te vinden aan de Ericaweg in Nijverdal, gelegen in de wijk Noetsele. Deze wijk grenst aan de bossen en biedt direct de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur die de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Ook de vogel ‘de Vink’ komt hier voor waardoor de naam tweeledig te herleiden is.
Met het Vinkenest Nijverdal streven we duurzaamheid na en toekomstbestendigheid. De gehele Bed & Breakfast beschikt over vloerverwarming. Deze wordt aangestuurd door een combinatie van zonnepanelen met een warmtepomp. Daarnaast gebruiken we zeepdispensers, scheiden het afval en gebruiken led verlichting.

De kamers

Kamer “Het Nest” is gelegen aan de patio zijde van de Bed & Breakfast. Het zijraam kijkt uit op de parkeerplaats. De kamer is voorzien van een luxe boxspring en heeft een compleet ingerichte badkamer. Op de kamer vind u koffie- en theefaciliteiten, een interactieve televisie en is er gratis wifi beschikbaar. Het bed bied naast slaapgenot ook nachtverlichting door middel van led strips en in de nachtlampjes is een usb aansluiting aanwezig.

Kamer “De Vink” is gelegen aan de voorzijde van de Bed & Breakfast, direct naast de voordeur. De kamer is voorzien van een luxe boxspring en heeft een compleet ingerichte badkamer. Het toilet bevind zich in heen aparte ruimte op de kamer. Er zijn koffie- en theefaciliteiten, een interactieve televisie en er is gratis wifi beschikbaar. Het bed bied naast slaapgenot ook nachtverlichting door middel van led strips en in de nachtlampjes is een usb aansluiting aanwezig.

Het ontbijt

Hierbij zullen we zoveel mogelijk gebruik maken van biologische, lokale producten van lokale leveranciers. Omdat dit per keer wisselend kan zijn, zullen we hier de leveranciers niet noemen maar natuurlijk wel wanneer het ontbijt wordt uitgeserveerd.

Onze huiskamer

Deze kamer bevind zich centraal en is via de centrale gang bereikbaar vanuit beide kamers. Deze huiskamer beschikt over een keukenblok met koelkast, spoelbak en vaatwasser. In deze huiskamer serveren wij het ontbijt.
Ook vind u hier een zithoek met bank, stoelen, interactieve televisie en gratis wifi. Er zijn koffie- en theefaciliteiten en vers fruit en tevens wat snacks voor de lekkere trek.
Vanuit deze kamer is het mogelijk om naar buiten te gaan en daar te genieten van een drankje.
Grenzend aan onze oprit hebben wij een garage waar u gemakkelijk uw fiets droog kunt stallen.

Eigenschappen

Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij

Contactgegevens en locatie

Ericaweg 26
7441 BN  Nijverdal
Telefoon:   06-55793592