Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Groepsaccommodatie De Olde Stoeve - Nieuwolda

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

Derde plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2014-2015 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

De Olde Stoeve

In Nieuwolda, in het centrum van het Oldambt, in noordoost Nederland, staat vakantieboerderij "De Olde Stoeve". Deze fraaie boerderij in de graanrepubliek, van ruim honderd jaar oud, is gebouwd op de resten van een benedictijner klooster uit de zestiende eeuw. Het woonhuis van de boerderij is ingericht als groepsaccommodatie tot 20 personen. Ook huisdieren zijn welkom. In de accommodatie zijn 7 slaapkamers, 4 toiletten, 2 douches, een keuken, woonkamer, eetkamer en een fittnissruimte. De schuren van het pand worden voor agrarische doeleinden gebruikt en behoren niet tot de groepsaccommodatie.

Slaapkamers
Op de benedenverdieping van het vakantiehuis zijn 3 slaapkamers; 1 kamer voor 2 personen (met vaste wastafel), 1 kamer voor 3 personen en een 4 persoons kamer (met vaste wastafel). Op de eerste verdieping (via steile trap te bereiken) zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 tweepersoons kamers, een 3 persoons kamer en een 4 persoons kamer. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en extra dekens. Ook is bedlinnen te huur, bestaande uit een hoeslaken, dekbedovertrek en een kussensloop. Verder zijn een campingbedje en kinderbox aanwezig.

Sanitair
In de groepsaccommodatie zijn 2 badkamers met douche, toilet en twee vaste wastafels. Verder is er een separaat toilet op de begane grond en een separaat toilet op de eerste verdieping.

Keuken
Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, met 8 gaspitten, 2 ovens, magnetron, 2 koelkasten, diepvries en een afwasmachine. Verder vindt men alle benodigdheden die in een keuken aanwezig horen te zijn.

Wonen
De vakantiewoning is voorzien van een ruime, sfeervolle woonkamer, waarin een tv met sateliet ontvangst en een DVD speler aanwezig zijn. Verder is in het volledige huis draadloos internet beschikbaar. In de separate eetkamer van de woning is ruimte om met de gehele groep te dineren. Hier staan tevens twee kinderstoelen voor onze kleinste gasten.

Buiten
Rondom de vakantieboerderij zijn twee terrassen, waarvan een met een betonnen barbeque. Daarnaast is er een speeltuin voor de kinderen en een recreatieveld (gras) met een voetbaldoel.

Eigenschappen

Max 20 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoofdweg Oost 6
9944 BX  Nieuwolda
Telefoon:   0596 541670
Mobiel:   06-27005014