Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Rederij aan de Vecht: Zomer uitjes - Loenen aan de Vecht

Rondvaart, Botenverhuur

Beschrijving

Van 1 april t/m 31 oktober varen wij dagelijks op de Utrechtse rivier de Vecht. Eén van de mooiste vaargebieden van Nederland. Stap aan boord van deze voormalige sleep / taxiboot uit 1933 en geniet van de omgeving onder het genot van bijv. een brunch of High tea.

De dagelijkse rondvaart is kleinschalig wat inhoud dat we met maximaal 12 passagiers varen.
Voor grotere groepen tot 30 personen hebben wij MPs De Kaliwaal beschikbaar.

Rondvaarten

Dagelijks is er een rondvaart om 11.00 uur, 14.00 uur en 17.30 uur. De opstapplaats is bij korenmolen de Hoop in Loenen aan de Vecht. Om 11.00 uur varen we hiervandaan richting het pittoreske plaatsje Vreeland. U wordt ontvangen aan boord met koffie of thee en een zoete lekkernij. We volgen de Vecht richting Nederhorst den Berg in een prachtige landelijke omgeving. Bij Kaas- en ijsboerderij de Willigen hebben we een korte stop. Dit is een werkende boerderij waar we even de benen strekken en wellicht een ijsje eten. Er is een gezellig winkeltje en een prachtig tuinterras aan de Vecht. Na een verblijf van ongeveer 20 minuten varen we weer terug genietend van een heerlijke lunch. Rond 13.30 uur zijn we terug. Kijk op onze site voor meer en actuele. informatie.

Om 14.00 uur vertrekken we vanaf de Molen voor een High tea rondvaart. Dit keer varen we door Nieuwersluis, bekent van de Koning Willem 3 kazerne en door Breukelen. Onderweg komen we talloze buitenplaatsen met hun koetshuizen en theekoepels tegen. Dit stuk van de Vecht is ontstaan in de Gouden Eeuw, een voorspoedige periode voor een deel van de bevolking. Bij de High tea krijgt u onbeperkt koffie en thee. Rond 16.30 uur zijn we weer terug. Kijk op onze site voor meer en actuele. informatie.

Om 18.30 uur start de laatste rondvaart van de dag. De vroege avond is eigenlijk de mooiste tijd om te varen, minder warm en minder druk. Bij deze rondvaart richting Breukelen zit geen catering. Hierdoor kunt u zelf bepalen of u voor of na de vaartocht ergens nog een hapje gaat eten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u organiseren.

Bij alle rondvaarten zal de schipper u over de omgeving en haar historie vertellen.
Vanaf 8 personen kunt u de boot exclusief voor uw gezelschap krijgen. Dit kunt u aangeven bij de boeking of even bellen. Bij een groep groter dan 12 personen hebben wij de Kaliwaal beschikbaar. Op onze website vind u meer informatie hierover.

Eigenschappen

Max 30 personen
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Dorpsstraat 106
3632 AW  Loenen aan de Vecht
Telefoon:   0294244001