Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping de Loenensebrug - Klarenbeek

Kamperen

Beschrijving

Prachtige kleinschalige camping op de Veluwe met veel luxe. Er zijn genoeg dingen om in de omgeving te ontdekken. Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem. Er zijn 2 ingerichte Safaritenten, 1 slaapvertrek, 2 POD's en 2 trekkerstenten beschikbaar. Op één trekkerstent na voorzien van o.a. boxspring bedden, Senseo, waterkoker en koelkast. Vanaf 2021 hebben wij glasvezel en wij bieden WIFI gratis aan.

Minicamping de Loenense Brug
Vanaf 18 maart gaan wij weer open. Wij doen er alles aan om een zo duurzaam mogelijke en natuurvriendelijke locatie voor onze gasten te maken en te houden.

Minicamping


De Loenense Brug is een sfeervolle minicamping met een prachtige ruime opzet. De plekken zijn allemaal ruim en bieden een weids uitzicht over het veld. De kampeerplekken liggen allemaal naast onze woning, dus u verblijft echt op het erf. Vanaf de camping stapt u zo de natuur in. Maak prachtige fiets-, kano-, motor- of wandeltochten in het bosrijke Loenen, Beekbergen, Hoenderloo. Kortom, in een prachtig stuk van de Veluwe. Het dak van de kapschuur is voorzien van zonnepanelen die de warmtepompboilers voeden.
Kamperen op onze camping is heel knus, gemoedelijk en rustgevend. Tegelijkertijd biedt kamperen op ons terrein ook genoeg avontuur. De camping ligt op de grens van de mooie Veluwe Zoom en IJsselvallei.

Avontuur



Er zijn mooie wandel- en fietsroutes aangegeven (ook digitaal met app) zodat u door de bossen, langs de Loenense waterval, het Apeldoorns Kanaal of over de uitgestrekte heidevelden en weilanden kunt genieten van de mooie natuur wat de Veluwe te bieden heeft. U fietst of wandelt zo de meest prachtige paden op vanaf de camping. U ervaart het echte buitenleven!
Een dagje winkelen? Breng dan een bezoek aan Apeldoorn. Ook liggen de gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer dichtbij. Hier vindt u verschillende restaurants en leuke winkeltjes. Dieren of Apeldoorn is zelfs per stoomtrein te bereiken.

Campinginformatie



Onze camping beschikt over 11 ruime kampeerplekken voor onder andere tenten en vouwwagens. Al deze plekken zijn ruim opgezet en beschikken over elektra 10A. Ook staan er 2 knusse POD's, 2 trekkerstenten en 2 comfortabele safaritenten. De kapschuur is voorzien van een gendervrij verwarmd sanitair gelegenheid waar u 3 douches, 3 wastafels en 3 toiletten vindt.

Onder de overkapping van de kapschuur is een gezellige ingerichte buitenkeuken geplaatst, onder andere voorzien van een elektrisch fornuis met oven, koffiezetter, vaatwasser, gootsteen met koud en warm water, koelkast en vrieskast. Hier kunt u kokkerellen, uw vaat doen, uw drinken en vers eten koud houden, maar ook van een wijntje genieten en een boek/e reader lezen. Voor de koudere avonden staan er twee heaters die met beleid kunnen worden gebruikt.

De bovenverdieping van de kapschuur is voorzien van één slaapvertrek. Deze kamer is voorzien van een heerlijke boxspring combinatie. Deze ruimte is een knusse kamer geschikt voor maximaal 2 personen.

Eigenschappen

Rustig
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Klarenbeekseweg, 12 B
7381 AA  Klarenbeek
Mobiel:   06-22397191