Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Familiecamping de Molenhoek - Kamperland

Kamperen

Beschrijving

Familie camping de Molenhoek is een gezellige 4 sterren familiecamping op het Zeeuwse Noord-Beveland van 9,5 hectare groot.

Tijdens uw vakantie op onze camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Zo is er de mogelijkheid om fietsen en skelters te huren, waarmee u vanuit onze zeer centrale ligging leuke dagtochtjes kunt maken. Geen zin om te koken of zin in een drankje? U bent van harte welkom in ons restaurant, onze snackbar en de bar.

De kampeerplaatsen:
Onze kampeerplaatsen zijn verdeeld in veldjes. De veldjes zijn omringd door bomen en hagen, met andere woorden: Met de neus in de wind en toch heerlijk beschut. Wij bieden u diverse kampeermogelijkheden;

Basicplaats: De basiskampeerplaatsen zijn minimaal 80m² groot en beschikken over 6 Ampère stroom. Er wordt een auto op de basic kampeerplaatsen toegestaan.

Comfortplaats: De comfortkampeerplaatsen zijn minimaal 90m² groot en beschikken over 6 Ampère stroom, een kraantje en waterafvoer.Er wordt een auto op de comfort kampeerplaatsen toegestaan.

Trekkerplaats: De trekkersplaatsen zijn voor de sportievelingen (fietsers en wandelaars) onder ons en variëren in grote afhankelijk van beschikbaarheid zijn er trekkersplaatsen met en zonder stroom te verkrijgen. Op de trekkersplaatsen worden geen auto's toegestaan.

Groepsveld: Familie reünie, bedrijfsuitje of een weekendje weg met de vereniging ook dat is mogelijk op familie Familie camping de Molenhoek, u boekt het groepsveld al vanaf € 6,50 per persoon per nacht vanaf 20 personen.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Molenweg 69A
4493 NC  Kamperland
Telefoon:   0113-371202