Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Parkcamping de Graafschap - Hummelo

Kamperen

Beschrijving

Voor echte natuur, wandel en fietsliefhebbers .
Camping De Graafschap

Brede en kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen de Parkcamping in royale comfortplaatsen met veel privacy, waarvan er 74 zijn voorzien van luxe verwarmd privé sanitair die u het gehele jaar kunt boeken. Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn er de afgelopen jaren maar liefs 32 soorten vogels op de camping waargenomen.

De Camping


De camping is landelijk gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst. Eén groot groen wandel en fietsgebied in het hart van de Gelderse Achterhoek. De camping sluit direct aan op het meest uitgebreide fietsknooppunten netwerk en bekroond door de ANWB als charme camping Een echte aanrader voor de natuur en rustliefhebber.

Al onze plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra aansluiting welke zijn te verhogen naar max. 16 ampère, watertappunt, afvoer, digitale antenne en de mogelijkheid tot draadloos internet. Wij hebben basisplaatsen, camperplaatsen, 74 comfortplaatsen met luxe privé sanitair waarvan twee plaatsen voor minder validen, verharde camperplaatsen met privé sanitair en comfort riant plaatsen met privé sanitair.
Wilt u nog iets meer rust en ruimte, dan hebben wij ook Comfort riant extra plaatsen hier heeft u uw eigen veld omheind met groen en privé sanitair. Verder is er een modern nieuw verwarmd sanitair gebouw(douchen+warm water gratis)voorzien van dames/heren toiletten, wastafelcabines, douchecabines, familie/mindervalide doucheruimte, afwasplaatsen met warm en koud water en
een wasserette.

Accommodaties


Mocht u geen eigen kampeermiddel hebben, dan hebben wij ook verschillende accommodaties die u bij ons kunt huren zoals een Slaapvat, Podge, Trekkershut of een Chalet. Privacy, rust en comfort zijn op onze karaktervolle charme camping de belangrijkste ingrediënten.


Eigenschappen

Max 4 personen
Vanaf 22 euro
Rustig
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Loenhorsterweg 7c
6999 DT  Hummelo
Telefoon:   0314-343752