Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bed & Breakfast ARBORES - Hoogeloon

Bed and Breakfast

Beschrijving

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie "Beste Bed and Breakfast"

De oude bomen midden in het Brabantse dorp Hoogeloon zijn de inspiratiebron geweest voor de B&B “Arbores” (= oude bomen) Een verblijf bij Arbores is verrassend anders! De inspiratie hiervoor hebben wij gevonden in de natuur.
Onze Bed & Breakfast bestaat uit 3 kamers en is gelegen in onze voormalige schuur in Hoogeloon in de Brabantse Kempen.
Nadat deze door brand was verwoest, hebben we het ongeluk een positieve wending willen geven door de bouw van een B&B. De bomen die er omheen stonden zijn gelukkig door de brand bespaard gebleven. Deze bomen zijn ons symbool van “groei” en leven.
Houd je van mensen, muziek, natuur, gezelligheid en goed eten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je graag wandelt, fietst, je laat verrassen, met je handen bezig bent of juist jezelf of je relatie wil resetten
Bij Arbores kan het!

Kamers

De kamers zijn basic ingericht met eigen sanitair. Het idee daar achter is, dat het leven zo veel mogelijk buiten afspeelt.

Kamer SUNSET:

Dit is de kamer aan de voorkant op de begane grond en speciaal geschikt voor “interimmers” die ver van huis een opdracht uitvoeren. De kamer is voorzien van een werkplek en een comfortabele 2-persoons bedbank. Uiteraard kun je hierin ook prima genieten van een weekendje weg met z'n twee.

Kamer SUNRISE:

Dit is de kamer aan de achterkant op de begane grond en hier geniet je van de ochtendzon. Deze kamer beschikt over grote openslaande deuren naar het eigen terras.

Kamer MOONLIGHT:

dit is de kamer op “zolder”. Dit is de grootste kamer met de prive badkamer afzonderlijk van de slaapkamer. Op deze kamer kun je ‘s nachts door het dakraam kijken naar de sterren.
Let op je hebt hier wel met schuine wanden te maken.

Eetkamer, Keuken, Toeristische informatie, Tuin, Terras, Afsluitbare fietsenstalling, Parkeren (Gratis), Bagage-opslag, BBQ-voorzieningen, Koelkast, Gratis WiFi, Vergaderruimte
Vraag ook naar onze arrangementen! Wij hebben een ruim aanbod in arrangementen. Zo heb je altijd iets te ontdekken tijdens je verblijf bij ARBORES.

Faciliteiten

Rustig en centraal gelegen in Brabantse Kempen.
Kamers met eigen sanitair.
Streekontbijt met accent op gezond en lekker eten
Ruime gezamenlijke ruimte, tuin, tuinkamer en picknickplaats.
Diverse arrangementen beschikbaar
Eindhoven Airport is op een kwartiertje rijden.

Eigenschappen

Max 6 personen
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoofdstraat 42
5528 AK  Hoogeloon
Telefoon:   0497845368
Mobiel:   0620603442