Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Kinderboerderij Dondertman - Holten

Boerderij bezoek,Kinderboerderij

Beschrijving

Een pareltje verscholen tussen het natuurschoon van buurtschap Espelo aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Kinderboerderij Dondertman in Holten staat al ruim 20 jaar bekend voor een onbezorgd dagje uit voor jong en oud.

Dieren en onbeperkt spelen

Kippen, vogels, varkens, schapen en geitjes er zijn heel veel dieren te vinden op kinderboerderij Dondertman. Een onmisbaar succes is het Knuffelhuis waar kinderen onder toezicht jonge konijnen en cavia’s kunnen aaien.

De populaire speeltuin van Dondertman beschikt over een ruime speelweide met uiteenlopende elementen. Van skelteren op een uitdagend parcours, glijbanen, klim en klauter toestellen tot eindeloos rondjes draaien in de draaimolen. En als het weer het toelaat dan worden er voor verkoelende sproeiers gezorgd.
Tevens beschikt Dondertman over een speelkelder waar kinderen zich kunnen uitleven met bouwblokken.

Horeca

Heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, ook dat hoort bij een dagje uit. De kinderboerderij beschikt over een ruim schaduwrijk terras. Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen. In de horeca is van alles te verkrijgen van koffie, fris, snacks en (soft)ijs. Uiteraard wordt er ook heerlijke patat gebakken.
De kinderboerderij is gelegen aan prachtige wandel,- en fietsroutes, en daardoor ook uitermate geschikt als start of rustpunt.

Kinderboerderij Dondertman beschikt over gratis WIFI

Online tickets/reservering

Koop je tickets vooraf online op www.kb-dondertman.nl. Actuele bezoekersinformatie staat op de website, het is raadzaam om deze vooraf te raadplegen.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Meester Bosweg 5
7451 KC  Holten
Telefoon:   0548-361169