Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Groot Recreatie - Hippolytushoef

Familiedag

Beschrijving

Op zoek naar activiteiten om het Werelderfgoed Waddenzee eens echt te ontdekken?
De Groot Recreatie biedt u een keur aan activiteiten die geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kunt u komen wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een informatieve rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, garnalenvissen op de Waddenzee of overnachten in ons Waddenhuus.

Heerlijk overnachten op Wieringen. Voor een weekendje, midweek, week of langere vakantie. Bij De Groot Recreatie bent u aan het juiste adres voor het boeken van uw favoriete accommodatie! Op een van de mooiste plekjes van Wieringen is een vakantie in het Waddenhuus genieten voor jong en oud, in alle jaargetijden.
2 van de accommodaties zijn uitgerust met een Boeibad!

Boei-Badderen
Nooit van gehoord. Wat is dat? Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met boeien aangegeven. Kleine en grote. En u weet, wij wonen aan de Waddenzee, dus ja… waarom zouden we niet twee grote Wadboeien op ons erf zetten. Imposant om te zien en zo… maar nu komt het: je kunt er ook in baden en badderen! Ahaaa, da's nieuw!

Jawel… elke ochtend stroomt er vers, schoon water van een zeer aangename temperatuur in de boei. De voorzijde is open, trappetje erbij, hop-en-plons en u bent aan het Boei-Badderen. Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring zeg maar.

Bij De Groot Recreatie is uw verblijf altijd vol prettige verrassingen.

Eigenschappen

Max 75 personen
Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Gemeenelandsweg 50
1777 NN  Hippolytushoef
Telefoon:   0651806581
Mobiel:   0651806581