Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve - Heeswijk-Dinther

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie De Looz Corswarem Hoeve is gelegen langs een stromend beekje, aan de rand van het terrein van kasteel Heeswijk. De landelijke ligging in bos en weiden biedt volop mogelijkheden tot ontspanning en garandeert een optimale privacy.Vakantieboerderij


De vakantieboerderij biedt plaats aan 24 personen van wie max 10 rolstoelgebruikers.
De woon-eetkamer (100m2) is gezellig ingericht met een zithoek en eetgedeelte. De openslaande deuren geven toegang tot het terras met een fraai uitzicht over het Brabantse landschap. De keuken is ingericht met een 5 pits inductiefornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer en snel vaatwasser.


Wat te doen


Voor de kinderen en jong volwassenen zijn diverse spellen aanwezig zoals tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel, sjoelbak, gezelschapsspellen en fietsen. De drempelvrije bereikbare, zonnige terrassen bieden een schitterend uitzicht op de rijk gevarieerde natuur. Er zijn twee mooi aangelegde tuinen.
Een tuin met diverse aangepaste schommels en andere speelgelegenheden en een tuin met een mooie rolstoelvriendelijke wandeltuin. Het geheel is veilig omgeven door een afsluitbare omheining, welke door een groenstrook aan het oog onttrokken wordt. Aan de achterzijde van de boerderij ligt een moestuin. In overleg kunt u gebruik maken van seizoensproducten.
Als extra service staan diverse fietsen ter beschikking. Zo zijn er 2 damesfietsen, en in overleg speciale (zorg) fietsen.


RolstoelvriendelijkDe accommodatie is rolstoel toegankelijk en aangepast voor mindervaliden. De badkamer is voorzien van een douchestoel, het toilet beschikt over beugels, er zijn verschillende elektrische hoog-laag bedden en zowel de begane grond als het terras is rolstoelvriendelijk.

Deze oude pachtboerderij die in gebruik is als vakantieboerderij, conferentieruimte en leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.
Een Uniek project waar mensen met een beperking vanuit hun dagbesteding de vakantieboerderij en zijn omgeving onderhouden en verzorgen

In samenspraak met u kunnen wij extra services bieden om uw vakantieplezier te vergroten. Zo bieden wij bijvoorbeeld mogelijkheden voor de verzorging van uw lunch tijdens een midweek.

In de zomermaanden kunt u aan de voorzijde genieten op ons terras van een kop koffie of thee met iets eigen gebakken.(open van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur)

Eigenschappen

Max 24 personen
Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kasteel 3
5473 VA  Heeswijk-Dinther