Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Accommodaties WSC de Fluessen - Elahuizen

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Op het terrein van de oude zuivelfabriek vindt u WSC de Fluessen met in totaal 23 logeerkamers verdeelt over de drie accommodaties & een eetcafe zijn er volop mogelijkheden voor een sfeervol, gezellig verblijf.

B&B

Met z'n tweetjes overnacht u in onze gezellige B&B. Daarbij de keuze uit verschillende authentieke Friese kamers of misschien wilt u een nachtje doorbrengen in het vooronder van onze grote zeilschouw Puts?

Familiehuis Landzicht

Met uw gezin is familiehuis Landzicht een fijne plek. Tot maximaal 8 personen is daar veel privacy met een ruim terras, wijds uitzicht over de landerijen voor een geslaagd verblijf.

Het Schippershuis

Het Schippershuis is de gezellige accommodatie die geschikt is voor families, vrienden of collega's vanaf 16 personen tot maximaal 55 personen.
Aan de overzijde van de weg is er ruim plek voor de auto's, een trapveldje voor de ontspanning en natuurlijk goede wifi op het volledige terrein.

Het Schippershuis is een luxe groepsaccommodatie met in totaal 16 slaapkamers. Dit is geschikt voor groepen tot maximaal 55 personen.
Het hele jaar door biedt dit ruime vakantiehuis mogelijkheden om met een grotere familie of vriendengroep te verblijven.
De verblijfsruimte bevat een bar, tafels om aan te eten, een ruime loungehoek met LED-scherm en beamer opstelling, een grote open haard en openslaande deuren naar het terras aan het water.
In de recreatieruimte kan op diverse wijze de competitie worden aangegaan. Een tafelvoetbalspel, poolbiljart, tafeltennistafel en dartbaan bieden voor iedereen een spelmoment.
De semiprofessionele keuken biedt naast de vele faciliteiten ook veel ruimte om een lekkere maaltijd voor en met elkaar te bereiden.
Alle boxsprings en losse bedden hebben comfortabele matrassen met dekbed en kussen. Zowel bed- als badlinnen kan men zelf meebrengen of bij ons huren.

Stel je eens voor.... je ontmoet elkaar op vrijdagmiddag in het Schippershuis. Je bereidt met elkaar een heerlijke maaltijd en brengt de avond door met spelletjes en bijkletsen. De volgende ochtend gaat iedereen na het ontbijt op de fiets of met een Solex de omgeving verkennen. 's Middags is er tijd voor watersport en 's avonds is het gezellig na de BBQ op het terras of binnen om de open haard.
De volgende dag maak je samen een boswandeling door het Rijsterbos en bezoek je het mooie Sloten of Hindelopen.

Herinneringen komen niet vanzelf, .... die moet je samen maken.

Eigenschappen

Max 56 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Mardyk 13
8581 KG  Elahuizen
Telefoon:   0514-602525