Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Woelige Stal - Ede

Paardrijden, Manege, Huifkar

Beschrijving

Manege De Woelige Stal bestaat al sinds 1980. Het is een kleine, gezellige manege. De Woelige Stal ligt op de Veluwe en is omringd door bos en heide. U kunt hier geweldige buitenritten maken!

Paardrijden

U kunt bij Manege de Woelige stal terecht voor rijlessen en buitenritten door de prachtige omgeving. De buitenritten worden altijd begeleid door onze medewerkers.

Wij zijn aangesloten bij Veluwetrail (een organisatie die het recreatieve paard- en aangespannen rijden op de Veluwe promoot) en bij de Rijn/Waal Euregio route: 250 km ruiterpad over bos en heide op slechts 500 meter afstand van de manege.

U kunt bij de Manege terecht voor buitenritten en dagtochten. Onze ritten zijn geschikt voor gevorderde ruiters vanaf 12 jaar. De manege heeft op goed niveau getrainde paarden. Daarnaast heeft de Manege een vakantieaccommodatie die geschikt is voor max 20 personen en er is een ruime chalet voor max 5 personen. Voor de paarden zijn er ruime stallen en is er weidegang aanwezig.
Ook organiseert de Manege 2 trainingskampen waarbij je elke dag lessen krijgt, afgewisseld met dressuur, springen en crossen. Kijk voor meer informatie op Www.de-woeligestal.nl of op onze Facebook pagina

Gelieve niet mailen maar alleen te bellen naar 0318-610397Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan

Contactgegevens en locatie

Vosseveldseweg 9a
6718 ST  Ede