Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land
´╗┐
Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Tiny House Bloesemgaard - Eck en Wiel

Stacaravan, chalet

Beschrijving

Tiny house in Eck en Wiel, in de Betuwe, het Rivierenland, op de grens met de Utrechtse Heuvelrug. Dit knusse, gerieflijk vakantiehuisje is 9 meter lang en 2.85 breed en ligt tussen de hoogstam kersen en pruimenboomgaard. In het voorjaar sta je tussen de bloeiende kersen en pruimenbloesem! En in het seizoen als de kersen en pruimen rijp zijn, mag je deze plukken en op eten!

Het Tiny House is geheel compleet met ruime keuken, bedstee en badkamer en verwarming. Dus ook in de herfst en winter is het goed toeven. In alle rust en stilte wakker worden van het fluiten van de vogeltjes en als je geluk hebt zie je haasjes, konijntjes, fazant, groene specht etc. Je ervaart de rust en ruimte om je heen, weids uitzicht over de boomgaarden. Slapen in de bedstee op een goed stevig matras, 1.60-2.10 meter. Gezellige leefruimte met een extra slaapbank en openslaande deuren naar de boomgaard. Afsluitbare fietsenstalling, ook voor motoren. BBQ voorziening om gezellig in de boomgaard te kunnen barbecue├źn.

Een mooi vertrekpunt om de Betuwe, het Rivierenland, te gaan verkennen op de fiets of wandelend.
Overvaren met de vele pontjes over de Neder Rijn, Lek en de Waal, naar de Utrechtse Heuvelrug en het Land van Maas en Waal.
Ook voor een langere periode te huur als tijdelijke woonruimte, voor 1 of 2 personen.
Bijvoorbeeld als tussenoplossing van je oude naar nieuwe woning of bij een verbouwing aan je huis, is dit een prima oplossing!

Eigenschappen

Max 4 personen
Vanaf 98 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Zwembad
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Paardrijden
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Rijnstraat, 1
4024 BW  Eck en Wiel
Telefoon:   0344-689770
Mobiel:   06-27128411