Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

B&B/Studio de palmen - Afferden Lb

Bed and Breakfast

Beschrijving

Wij, Ed en Joke, wonen met onze 2 honden in Afferden, een dorp aan de Maas, tussen Nijmegen en Venlo. Beiden komen we niet uit Limburg, maar inmiddels wonen wij hier alweer heel wat jaren. Wij zijn helemaal verliefd geworden op de mooie omgeving en wat (noord)Limburg nog meer te bieden heeft. We hebben een heerlijk huis, een ruime tuin met aparte ruimtes welke we als opslag gebruikten. Wij hebben het idee gekregen om hierin een B&B/Studio te starten en mensen te laten ervaren hoe mooi Limburg is!
We hebben de ruimtes verbouwd en 2 verblijven gemaakt, nl een B&B en een Studio.

De Studio

De studio (24 m2) is voorzien van een keukenblok, koelkast, magnetron, inductiekookplaat, een smart-tv en gratis WiFi. Het is mogelijk om in de Studio een maaltijd te koken. In de studio staat een boxspring met 2 eenpersoonsbedden.
De studio beschikt over eigen sanitair en is geschikt voor max. 2 personen. Je kunt gratis gebruik maken van de exclusieve Spa producten van Jafra. Via de tuin van de bewoners heb je toegang tot de studio. 

De B&B

De B&B is geschikt voor max. 2 personen, heeft een totale oppervlakte van 20 m2, beschikt over eigen sanitair en een eenvoudig keukenblokje. In de B&B is het NIET mogelijk om een maaltijd te koken. Verder is de B&B voorzien van een koelkast, magnetron, een smart-tv en gratis WiFi. De B&B heeft een eigen entree en is, evenals de Studio, via de afgesloten tuin van de bewoners bereikbaar.
In beide verblijven maak je gratis gebruik van bed, bad - en keukenlinnen.

Eigenschappen

Max 2 personen
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Straatakkerweg 28
5851 DG  Afferden Lb