van vrijdag 28 september 2012 tot zondag 30 september 2012 - 12:00 tot 23:00 - elke dag
Eten en drinken
Culinair at Sea is een initiatief van Ardoer in samenwerking met restaurants en topkoks uit Zeeland. Het is het ideale weekend om de zomer onvergetelijk af te sluiten. Culinair at Sea is een must voor levensgenieters, fijnproevers en wijnliefhebbers. U geniet niet alleen van de heerlijke Zeeuwse producten en mooie wijnen; in verschillende masterclasses en workshops verzorgd door Jannis Brevet (Interscaldes), Danny Nolet (Nolet's Vistro), Edwin Vinke (Kromme Watergang) en Rutger van der Weel (Katseveer) wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en trends op culinair gebied.
Deltapark Neeltje Jans vormt het decor voor Culinair@sea. Nergens is de strijd van Nederlanders tegen het water beter zichtbaar dan in dit centrum van de wereldberoemde Deltawerken. Het themapark, dat in 1986 door Koning Beatrix werd geopend, geeft u een goed beeld van het voormalige werkeiland in de Oosterschelde.
We nemen u een groot deel van het weekend aan de hand. Een warm welkom op vrijdag, een ongekend culinair evenement met afsluitend diner op zaterdag en een lunch op zondag. U overnacht in speciaal geselecteerde accommodaties van Ardoer. Uiteraard is busvervoer op zaterdag geregeld. Bekijk het volledige programma op www.culinairatsea.nl en noteer het laaste weekend van september in uw agenda!