Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Een voormalig treinstation dat is omgetoverd tot Boutiquehotel…….

Tussen het historische dorpje Abcoude en de aangrenzende weilanden staat een voormalig treinstation dat is omgetoverd tot De Witte Dame.
Boutiquehotel De Witte Dame is niet te missen. Het statige, witte vrijstaande gebouw valt gelijk op als je Abcoude uitrijdt richting de polder. Het voormalige treinstation is onlangs verbouwd tot een weelderig en warm hotel en restaurant met een groot, zonnig terras. Een toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar een fijne plek voor een overnachting, lunch, borrel of diner of een geschikte plek voor een evenement of vergadering.

Alle kamers zijn ruim en met zorg ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en warme kleuren en de inrichting en het comfort kregen alle aandacht. Zo staan er in iedere kamer andere meubels, hangen er vintage lampen en zorgen planten voor een huiselijke sfeer. Geen kamer is hetzelfde. De badkamers zijn ruim, het merendeel is uitgerust met een dubbele douche en alle kamers hebben een apart toilet en vloerverwarming. Gasten kunnen terecht in deluxekamers (standaard), superiorkamers, suites en lodges, waarvan twee kamers met extra slaapplek.

Een plek met geschiedenis en een mooie toekomst.

Lees meer >>

Terug