Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Landelijk logeren in een eeuwenoude herberg…….

Middenin het groene veenweidegebied van Midden Delfland, met de steden Den Haag, Rotterdam, Vlaardingen en Delft aan de horizon en de leuke dorpjes Schipluiden, Maasland en ´t Woudt in de nabijheid ligt Bed & Breakfast/vakantiehuisjes Rechthuis van Zouteveen.
Onze B&B is gevestigd op een unieke locatie, in een karakteristiek rijksmonument (1651). Na een ingrijpende restauratie is het omgevormd en verbouwd tot een plek, waar vanaf 1 juli 2011 gastvrij onderdak wordt geboden aan recreanten, romantici en rustzoekers.

Naast de B&B staan twee vakantiehuisjes: Huisje de Vlaardingse Schouw (5p) en het Pomphuis van Zouteveen (4p). Het Pomphuis is gevestigd in een voormalig gemaal. Deze huisjes zijn onafhankelijk van de B&B en elkaar te huur en beschikken over een complete keuken.
Voor de deur ligt een elektrische fluistersloep waarmee men het waterrijke gebied kan verkennen. De B&B is direct gelegen aan een fiets- en wandelpad. De golfbanen Broekpolder en Midden Delfland liggen op steenworp afstand. Als het goed vriest in de winter en de Vlaardingsevaart is bevroren, is deze plek een trekpleister voor schaatsers.

Lees meer >>

Terug