Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Romantisch nachtje aan de Vecht.....

Het historische vestingstadje Weesp is romantisch gelegen aan de Vecht en bruist van de gezelligheid. Houdt u van fietsen of varen? En combineert u dit graag met cultuur en lekker eten? Dan bent u hier op de goede plek.
Ons hotel vindt u op de 1e en 2e verdieping van een pand met een eeuwenoude geschiedenis in het historische centrum van Weesp boven Café Restaurant De Eendracht. Geniet van de rust en luxe in onze sfeervolle en smaakvol ingerichte kamers. Hier kunt u zich heerlijk terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf.

Onze 9 sfeervolle, luxe kamers hebben allemaal hetzelfde comfort. In elke kamer zult u zich heerlijk kunnen terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf. De kamers hebben een hoogwaardige afwerking, waarbij we hebben gekozen voor zachte warme tinten en natuurlijke materialen. Elke kamer heeft een eigen unieke stijl met zorgvuldig uitgekozen vintage meubels. Droom zalig weg in 1 van onze comfortabele Nilson bedden. Of geniet van een bad of regendouche met de heerlijke verzorgingsproducten van Marie Stella Maris. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een separaat toilet.

Lees meer >>

Terug