Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Lekker sportief buiten zijn…...

Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk uitje te organiseren? Ben je op zoek naar een sportief, ludiek of juist recreatief uitje? En zoek je ook nog een mooie locatie?
Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond en Eindhoven, is dit allemaal mogelijk!
De sportieve deelnemers kunnen de uitdaging aangaan tijdens een stoer potje paintball. In teams gaat u strijden tegen elkaar. Paintball is ook voor een super stoer kinderfeestje! Past een ludiek uitje beter bij jou? Of op zoek naar een uitje wat heel geschikt is voor een gemengd gezelschap? Dan is er de Boerenzeskamp,
Zoek je teambuilding? Dan is Expeditie Robinson een perfect activiteit voor jullie! Kamp Noord en Kamp Zuid gaan tegen elkaar strijden. Wie weet als eerst de koffer te kraken?
De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden. https://www.lieverbuiten.nl/activiteiten/
De hele dag meteen compleet? Dat kan! Combineer het met catering. U kunt starten met een ontvangst met koffie en vlaai en afsluiten met een barbecue bijvoorbeeld.

Lees meer >>

Terug