Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


NIEUW op onze website: De Fietsboot

Vaar mee met de Fietsboot op de Vecht en op de Loosdrechtse Plassen
Wissel je fiets- of wandeltocht af met een ontspannen vaart met De Fietsboot op de Vecht of de Loosdrechtse Plassen. Stap op en af bij de halte van je voorkeur.
Op de Vecht varen wij twee maal per dag van Nieuwersluis naar Maarssen dorp en op de Loosdrechtse plassen varen wij drie maal per dag van Oud Loosdrecht naar Breukeleveen.

Fietsers, wandelaars, rolstoelers en scootmobielers zijn allemaal welkom. Geniet van het unieke uitzicht op de historische buitenhuizen langs de Vecht en de weidse vergezichten op de Loosdrechtse Plassen.
De Fietsboot 1 start om 10.00 uur vanuit Nieuwersluis. Via Breukelen en Geesberge varen we naar Maarssen-dorp en weer terug (2x per dag). Geniet van het unieke uitzicht vanaf de Vecht op de historische buitenhuizen.

Fietsboot 2 op de Loosdrechtse Plassen
Vanuit de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht vertrekt De Fietsboot om 10.00 uur. We varen via het recreatie- eiland Markus Pos en de Fuut naar de Strook en weer terug (3x per dag). Geniet van het weidse uitzicht, mooie natuur en de vele bootjes om u heen.
Meer informatie op www.defietsboot.nl

Lees meer >>

Terug